Melyik telefon a jobb ezek közül? Sony Xperia T, Apple iPhone 4S, Samsung galaxy S2, HTC One S, Sony Xperia S, Sony Xperia P
Figyelt kérdés
Új mobilt tervezek venni, melyik a legjobb választás ezek közül? Telefonálni SMS-t írni és GPS-nek kellene. Ha van más 140.000ig akkor írjátok le, és az S3 meg a One X azért nincs itt, mert azok már nekem túl nagyok.#Xperia #Apple #HTC #Samsung #Sony #Nokia #iPhone #Sony Ericsson Xperia #Apple iPhone 4S #Apple iPhone
2012. dec. 6. 19:23
1/8 anonim válasza:
Nokia Lumia 820, az ingyenes és jó térkép miatt, illetve HTC One S.
2/8 anonim válasza:
Iphone 4S is jó, arra van, és olcsó az igo.
3/8 anonim válasza:
Galaxy S2-t és iPhone 4s-t kapásból felejtsd el, az ár/érték arányuk miatt. Ezek közül Sony xperia s-sel jársz a legjobban. Én a Motorolák háza táján is szétnéznék a helyedben.
4/8 A kérdező kommentje:
iPhoneról azt hallottam hogy nem jó a térképe. Én az Xperia T-t venném, arról mi a véleményetek?
2012. dec. 6. 19:52
5/8 anonim válasza:
Xperia T
Jelenleg az egyik legjobb telefon.
Snapdragon S4-es proci ami felér az SGS3-ban lévő Arm-Cortex-A9-el csak kevesebbet fogyaszt mert két magos nem négy). Elképesztően gyönyörű kijelző, 13MP kamera...
Szerintem ezt válaszd vagy várj még amíg itthon is kapható lesz a Nexus 4.
6/8 anonim válasza:
Ha tényleg van rá keret, akkor Xperia T.
A felettem szóló ugyan szűkszavúan, de elég jól definiálta az előnyeit.
7/8 A kérdező kommentje:
Nexus 4 is nagy
2012. dec. 7. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!