Hogyan történhet, hogy párszáz forintos csengőhang letöltést kérek a telefonom és több ezer forintot számláznak ki?
Figyelt kérdés
Nem interneten rendeltem, nem írtam be hirdetésben sezereplő telefonszámot, hanem a telefonmenün belül látott csengőhang letöltést próbáltam ki. Elfogadtam, a párszáz forintos letöltés költségét. A csengőhangot letöltöttem, megérkezett, elmentettem. Azóta semmi információt nem kaptam erről, csak a számlában látom, hogy nem a párszáz forint van kiszámlázva, hanem több ezer erre. Mit lehet tenni? MILYEN CSALÁS EZ?2009. aug. 19. 19:45
11/11 anonim válasza:
igen szerzödése
!!!
ez olyan mint az ingyen sms a gépedröl
cimü átbaszosdi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!