Ammikor a menyasszonyomat hívom van hogy mást kapcsol! Miért?
Figyelt kérdés
Többször előfordult hogy amikor a menyasszonyomat hívtam és már sokszor kicseng egy másik embert kapcsol(páromnál ilyenkor elvileg egyet csörög)! Annyi kiderült hogy ő valami Bobi és a tecsóban vette a telót 4400Ftért de amúgy tök újjXD Azt nemtom hogy a két szám azonos-e(kész röhely lenne)...
Kötekedések elkerülése végett: szám nem lett elütve(újrahívást nyomtam), nem csal meg(amikor velem volt akkor is előfordult amikor anyukája hívta)...Ötlet?
2009. aug. 19. 19:35
11/12 anonim válasza:
az asszony füvezik megnézném a fűszereskertjét
12/12 A kérdező kommentje:
Elvileg azt írta neki hogy nincs aktív átirányítás!
De beírattam vele a ##002# kódot az elvielg mindent átirányítást kikapcsol...most hívtam, jónak tűnik.
És a vicc: a párom régi száma a bobi száma! Volt egy megérzése a páromnak hogy hátha...és tényleg, bexarás...
2009. aug. 19. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!