Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ammikor a menyasszonyomat...

Ammikor a menyasszonyomat hívom van hogy mást kapcsol! Miért?

Figyelt kérdés

Többször előfordult hogy amikor a menyasszonyomat hívtam és már sokszor kicseng egy másik embert kapcsol(páromnál ilyenkor elvileg egyet csörög)! Annyi kiderült hogy ő valami Bobi és a tecsóban vette a telót 4400Ftért de amúgy tök újjXD Azt nemtom hogy a két szám azonos-e(kész röhely lenne)...

Kötekedések elkerülése végett: szám nem lett elütve(újrahívást nyomtam), nem csal meg(amikor velem volt akkor is előfordult amikor anyukája hívta)...Ötlet?

2009. aug. 19. 19:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni hogy a szám 70-es!
2009. aug. 19. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem kérdezted meg tőle, hogy mi a száma?
2009. aug. 19. 19:40
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
lolxDDD
2009. aug. 19. 19:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ugyan ez....egyszer kérdeztem de fene tudja valami vén pali igazi iqfigher nemtom meg nem is értem az egészet...ratyi vodafon:S
2009. aug. 19. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Át van irányitva a hívószám.Ennyire egyszerű.
2009. aug. 19. 20:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Elvileg nincs...mert előtte tudtam hívni emg tudom is de néha a "bobit" kapcsolja...a hívásátírányítás nem ilyen!
2009. aug. 19. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem feltétel nélkül van átirányítva a telefon, hanem nem felel esetén. Így 25-30-35-40 stb. másodperc után a nem felel esetén beállított számra fut át a hívás.

Kikapcsolása: ##61# és hívásindítás gomb.

2009. aug. 19. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

De, hogy biztos legyél, hogy van-e aktív átirányítás "nem felel" esetén, az alábbi kóddal le tudod kérdezni, hogy mi van beállítva: *#61# és hívásindító gomb.

Erre a központ közli, hogy mire van átirányítva a telefon.

Ha az a válasz, hogy átirányítás nem aktív, akkor biza tovább kell kutatni.

Amúgy amikor a pasit kapcsolja a telefon, akkor elvileg nálad kiírja a mobilon, hogy átirányított hívás.

2009. aug. 19. 20:46
 9/12 anonim válasza:
0%
biztos h megcsal csak tagadja.
2009. aug. 19. 20:49
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezt megpróbáljuk és írom a fejleményeket!

Vezetéknélküli vezetékesről:) hívom az nem ír ki ilyeneket mással most hirtelen nem tom megpróbálni.

Amúgy köszi!:)

Az én telóm kb 3-4et csörgött és bejött a nemlétező hangpostám...megnéztem, át volt irányítva! Kilőttem, most csörög másfélpercen keresztűl:)

2009. aug. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!