Ammikor a menyasszonyomat hívom van hogy mást kapcsol! Miért?
Többször előfordult hogy amikor a menyasszonyomat hívtam és már sokszor kicseng egy másik embert kapcsol(páromnál ilyenkor elvileg egyet csörög)! Annyi kiderült hogy ő valami Bobi és a tecsóban vette a telót 4400Ftért de amúgy tök újjXD Azt nemtom hogy a két szám azonos-e(kész röhely lenne)...
Kötekedések elkerülése végett: szám nem lett elütve(újrahívást nyomtam), nem csal meg(amikor velem volt akkor is előfordult amikor anyukája hívta)...Ötlet?
Mert nem feltétel nélkül van átirányítva a telefon, hanem nem felel esetén. Így 25-30-35-40 stb. másodperc után a nem felel esetén beállított számra fut át a hívás.
Kikapcsolása: ##61# és hívásindítás gomb.
De, hogy biztos legyél, hogy van-e aktív átirányítás "nem felel" esetén, az alábbi kóddal le tudod kérdezni, hogy mi van beállítva: *#61# és hívásindító gomb.
Erre a központ közli, hogy mire van átirányítva a telefon.
Ha az a válasz, hogy átirányítás nem aktív, akkor biza tovább kell kutatni.
Amúgy amikor a pasit kapcsolja a telefon, akkor elvileg nálad kiírja a mobilon, hogy átirányított hívás.
Ezt megpróbáljuk és írom a fejleményeket!
Vezetéknélküli vezetékesről:) hívom az nem ír ki ilyeneket mással most hirtelen nem tom megpróbálni.
Amúgy köszi!:)
Az én telóm kb 3-4et csörgött és bejött a nemlétező hangpostám...megnéztem, át volt irányítva! Kilőttem, most csörög másfélpercen keresztűl:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!