Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Miért nincs térerő a...

SOS! Miért nincs térerő a 30-as telefonomon?

Figyelt kérdés

És mellesleg a családtagjaim 30-as telefonján sem.

Valamint amíg tudtam hívni, addig olyat írt ki, hogy feltételes hívásátirányítás aktív, ez mi? Most már hívni sem tudok! Behülyült teljesen a telefonom. Valaki segítsen! (Samsung Galaxy Ace2-ről van szó, ha ez számít valamit)

2012. dec. 5. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ki-be kapcsolni próbáltad már? :)
2012. dec. 5. 22:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, többször is, de semmi javulás.
2012. dec. 5. 22:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Kártyát, akksit is kivettem egy időre, majd vissza, de semmi reagálás.
2012. dec. 5. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is tapasztalom..szintén 30-as szám.. bár ezt csak a saját lakásomba, ha kimegyek az udvarra ott már jó..egyszer van térerőm, egyszer nincs, és ez elég idegesítő..
2012. dec. 5. 22:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Szuper, legalább nem egyedül vagyok a problémámmal, bár ez nem nyugtat meg. Mióta tapasztalod ezt a jelenséget?
2012. dec. 5. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
ha másnak is rossz a vételi lehetőség, akkor nem a telefonoddal van a baj.
2012. dec. 5. 22:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Őőőő..3 éve..első évben nem volt a lakásban térerő, írtam panaszlevelet t-mobilnak, félévig jó volt, aztán azóta is csak nagyon hellyel közzel. Szintén írtam panaszlevelet, felajánlottak egy mobilis antennát, amit rápakoltak volna a házra, elvileg ingyen, de nem éltem a lehetőséggel, mert keveset vagyok otthon és megtalálnak neten, ha nagyon kellek akkor meg vezetékes számomon.
2012. dec. 5. 22:38
 8/12 anonim válasza:
Nekem sincs, sőt, tudomásom szerint senkinek sincs Budán..., tehát ez már nem is csak lokális jelenség, a fél városban elmehetett a hálózat legalább.
2012. dec. 5. 22:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Az szép, nem semmi idő azért a 3 év! Nekem most jelentkezett először ez a probléma, vagy csak most akartam akkor hívni, amikor ilyen térerő probléma van. És persze, hogy akkor történik ez, amikor fontos lett volna telefonálnom.

Hát akkor ezek szerint nem csak Budán áll fenn a dolog, mert én pesti vagyok (Pesterzsébet).

2012. dec. 5. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:
2012. dec. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!