Miért nincs térerő a vadi új telefonomon?
CECT Ka 09 típusú telefont kaptam szülinapomra, és egyszerűen nem tudom használni.
Dual simes, 4 hálózaton működő telefon...meg a babám f*sza minden, és egyszerűen nem lehet vele telefonálni....
Bent a házban egyáltalán nincs tárereje (pedig a régi nokia 3220 asomnak fullon van ezzel a simmel)
ki kell mennem az utca végéig (és tényleg!!!) hogy legyen 1 egység (!!!) térerőm.
elvileg 3 hónap gari van rá, de pestről hoztuk, és ezért vigyem vissza???? (kb 200 km pest tőlünk csak oda!)
Angol nyelvű, ez nem tudom jelenthet-e valamit.
Légyszi segítsetek, mert már azon vagyok hogy földhözb*szom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az a baj ezekkel a cect- telókkal hogy nem mind vannak kipróbálva továbbadás előtt és nincsenek a sávok beállítva. am szerintem próbáldmeg hogy milyen sávon van, mert lehet 900/1800 meg még a többit nem tudom , de azokon kell állítani.
és megkell nézni hoyg melyiken fogja a legtöbb térerőt.
850/900/1800/1900
ezek a frekvenciaszámai
Ezt simán a beállítsáok menüben be tudom állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!