Miben változtatta meg az iPhone az életedet?
Ha ez nem egy android vs. ios sárdobálós témának lett szánva, akkor a cuccok számát csökkentette amit magammal kell vinnem és mégis növelte azt amit magammal tudok vinni :D.
Igaz nem iPhone hanem egy 5800as nokia symbiannal amivel kezdődött. De mivel tökéletesen ugyanazt tudja mint a többiek (csak kicsit lassabban) így példának teljesen jó.
A leghasznosabb a térképe volt mindig is. Nagyon szerettem, bár sokat bakiztam vele eleinte. Tetszett az is hogy nem kell külön zenelejátszót vinnem magammal. Lehetett rajta tv-t nézni meg játszani is de elég hamar csak kihasználatlanul álltak ezek a funkciók. Játszani jobban szerettem a gépen vagy a barátaimmal, tv-t vagy mozit nézni is jobb volt egy nagyképernyős televízión mint a kis kijelzőn. A könyvolvasó funkciója viszont nagyon sokat segített. Főleg mert szerettem a sokkötetes vastag könyveket, de időm kevés volt így elég keveset olvastam.
A kis kütyüvel viszont mindenhol ott lehetett velem a teljes házikönyvtáram, ami az idő múlásával egyre csak szaporodott. Rengeteg jó könyvet olvastam el ezen a pici telefonon.
A fényképezőjét is szerettem habár ha valóban fényképre volt szükségem még mindig egy kompakt digitális gép az amit előveszek. Most ebből keresek egy olyant aminek magasabb a zajszűrő képessége a jelenleginél.
Nem sokra használtam előtte a telefonom. Telefonálás/sms küldés... mivel többnyire az interneten bonyolítom a fontosabb távolsági beszélgetéseimet alapvetően növelte a "telefonhoz fűződő viszonyom" :D. Jobban odafigyelek rá, hogy kéznél legyen és többet használom.
A suli alatt (igaz csak a végén vásároltam a nokiát mikor már volt saját jövedelmem) nagyon hasznos volt, hogy a tankönyveim mindig kéznél lehettek akárhol.
Egy csoporttársamnak volt iPhonja mellettem. Nekünk kettőnknek volt úgymond okostelefonja. Nekem tetszett a nagy kijelző neki az hogy mennyi mindenre lehet használni. Feltörtem, módosítottam, szórakoztam vele nagyon sokat. Később ez miatt kezdtem alkalmazások fejlesztésével foglalkozni, és remélem hamarosan sikeres leszek benne.
A jó öreg 5800as azóta is itt lapul a fiókom mélyén. Kisegít ha az aktuális telefonom épen meghalt valamiért :P.
Persze.. Elmarad..
Nézz már utána.
Ott a Jelly Bean, amivel már nincs semmi lagg.. Semmi akadás. Tökéletes a készülék vele. Szóval itt már nincs az, hogy a smooth-ság miatt vesz valaki készüléket.
Szóval élményben nem marad el.
Az anyaghasználatnak mi köze az OS-hez? Mert te azt írtad, hogy az a lényeg.. Akkor minek hoztad fel az anyaghasználatot? :D
Amúgy meg az S3 műanyagja is minőségi, mert nem az az olcsó vacak műanyag. Ha nem hiszed, google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!