Iphone 4S vagy Iphone 5 - érvek-ellenérvek?
Párom vásárolna magának egy új telefont.
Évek óta (3 éve) Iphone 3gs-e van. Nagyon megviselt szegény.. a töltő csatlakozója már nem az igazi, szétestek, szétmentek a készülékmellé kapott kellékek(fülhallgató, adatkábel), tele van törésekkel a csatlakozóknál, gomboknál(hiába tartotta mindig tokban). Ilyen egy rendesen használt telefon.
Mivel ő nagyon elégedett ezzel a készülékkel, és nem szereti az androidot, vagy más oprendszert így érthető, hogy újból az Apple mellett marad. Egy szó, mint száz, most döntés előtt áll/állunk.
Nem igazán tudunk dönteni a két típus között.
Valaki érvelne egyik-másik mellett? ellen?!
Eddig egyetlen egy ok szól csak a 4S mellett: olcsóbb, mint az 5. De igazándiból sokkal jobban preferálná az 5-öt. Ugyan még alkalma/alkalmunk úgy igazán mélyrehatóan kipróbálni nem tudta/tudtuk. Pont ezért is írtam ki a kérdést!
Gyorsaságban talán hangyányi a különbség..
Akkumulátorról valami vélemény? melyiknek bírja hosszabb ideig?
tele van törésekkel a csatlakozóknál, gomboknál(hiába tartotta mindig tokban). Ilyen egy rendesen használt telefon.
Hát pont nem. Nekem egyik normális telefonomnak sem esett szét a töltője, ill a csatlakozója. A hd2-őm is 3 éves, mégsincs semmi baja a töltőnek, a csatlakozónak, és tokba sem volt soha.:)
Nem tudom, nála ezek történtek, én látom, hogy használja. Még a zsebébe is úgy teszi bele, hogy kulcs, vagy bármiféle tárgy ne legyen, ami árthat neki.
Az, hogy így megrepedezett, ezek típus hibák.
Láttuk egyébként más Iphone-os kérdésnél is, hogy nem válaszoltál a feltett kérdésre, csak belekötöttél és makacskodtál, akadékoskodsz és kellemetlen alak vagy. Húzz el innen!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!