Most lehúztak 10 ezer forinttal?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen sms-t hogy: "Elnézést a zavarásért! ezidaig 10000 FT-ot használtál fel - További jó szórakozást?2012. dec. 3. 15:40
11/17 anonim válasza:
Igen, mi szoktunk trollkodni oszt. társakkal, haverokkal.
12/17 A kérdező kommentje:
Mi értelme van ennek?? ez rohadtul nem vicces?
Te mit szólnál ha folyamatosan kapnál ilyen sms-ket??????
Nem lenne olyan vicces mi?
2012. dec. 4. 00:41
13/17 anonim válasza:
Hát éppenséggel régen 3 oszttársunk szivatott hasonló dolgokkal és másokkal, most visszavágunk. Ez ahhoz képest semmi, amit mi sz*ptunk miattuk. Remélem megérted :) Ja és mint írtam, én is voltam ugyanilyen helyzetben mint te, és pont az osztálytársam miatt kopasztottak meg még egy tizessel. Miután nagy nehezen lemondtam, pofátlanul küldtek egy sms-t, hogy visszavárnak és küldjem a start szót, ha újra tag szeretnék lenni. (Ekkor már kifizettem egyszer 10 rugót erre) Megszerezte a telefonom és elküldte. Erre bezzeg rögtön reagáltak.. Szerintem ezek után egy rohadt sms, AMIT ÉN FIZETTEM, NEM Ő, semmiség.
14/17 anonim válasza:
A lényeg hogy ha arról a számról jött amit írtál akkor be vagy regelve erre a szarra (hogy hogy történt az a te dolgod) és három naponta kiszámláz neked érte 640ft vagy valami hasonló összeget.
Mond le amint lehet és ne hagyd, hogy a telefonodról üzeneteket küldözgessenek mások.
15/17 A kérdező kommentje:
hogy lehet lemondani ezt?
Küldjek egy "stop" sms-t?
2012. dec. 4. 22:42
16/17 anonim válasza:
Nekem a 1791-ről jöttek hasonló "meglepik". Mint már írtam, a STOP szót küldtem el kb. ötször és aztán békénhagytak. De a START szó az bezzeg elsőre aktiválta ezt a sz*rt.. Sok szerencsét!
17/17 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nem fognak már jönni ezek a szarok!
Már vagy négy stop sms-t küldtem!
2012. dec. 5. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!