Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most lehúztak 10 ezer forinttal?

Most lehúztak 10 ezer forinttal?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen sms-t hogy: "Elnézést a zavarásért! ezidaig 10000 FT-ot használtál fel - További jó szórakozást?
2012. dec. 3. 15:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Gőzöm sincs, hogy ezt mikor/mire/kitől kaptad, ha csak úgy a semmibe, akkor gyanítom, hogy trollkodnak veled.
2012. dec. 3. 15:43
 2/17 anonim ***** válasza:
Az üzenet stílusa nem "jellemző" a távközlési vállalatokra. Én is a trollt tartom valószínűbbnek
2012. dec. 3. 15:52
 3/17 A kérdező kommentje:

Az a durva hogy hogy tényleg lehúztak 10 ezerrel már másodszor!

17641 számról jönnek ezek az sms-ek

2012. dec. 3. 16:02
 4/17 anonim ***** válasza:

99%, hogy szivatnak, mivel mi is szoktunk ilyet.:) Egy eléggé szolgáltatószerű 30-as számom van (sok benne az ismétlődő karakter egymás után) és általában hivatalos körüzenetet szoktunk megfogalmazni. pl.:

Tisztelt xy! (a személy neve, vagy előfizetőnk van az xy helyén)

Köszönjük, hogy igénybevette(d) szolgáltatásainkat, jelenlegi számlád: 6540 Ft.(mindig más)

Ticketpot szerencsejáték Kft. (kitalált cégnév, ez is változó)

2012. dec. 3. 16:05
 5/17 A kérdező kommentje:

De le is húztak titeket?

Mert engemet sajnos már másodszor mindenhónapban

2012. dec. 3. 16:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, most vettem észre, hogy írtál! Sajnálom! Regisztráltál valami ilyenre?
2012. dec. 3. 16:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem, semmivel nem húzza le akinek küldjük, mivel csak egy normál SMS-t kap. Csupán kicsit trollkodunk, mivel a szám az hivatalosnak tűnik, nem veszi észre elsőre.:) Amúgy volt már nekem ilyenem, hogy rendeltem egy 100 Ft-os csengőhangot, amiből a végén 10 000 Ft lett.. Kb. 5x elküldtem a stop szót, de lesz*rták..
2012. dec. 3. 16:12
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem emlékszem hogy bármire is regisztráltam volna!

17641 számról jönnek ezek az sms-ek!

az idei telenor számla 26 ezer volt

2012. dec. 3. 16:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Most magadról beszélsz hogy trollkodtok?
2012. dec. 3. 16:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Csak gyorsan rákerestem neked. Szerintem te valami ilyenben vagy benne: [link]

Hogy hogy kerültél bele az a te dolgod, de ha nem állítod le akkor a szolgáltatásukat (???) bizony kapni fogod.

2012. dec. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!