Melyik a jobb szerintetek? A Samsung Galaxy mini vagy a Samsung Galaxy Y?
Hála istennek nincs se minim, se y-om, de láttam már mindkettőt, és fogtam már a kezemben is mindkettőt, szóval nem csak elméletben tudom, hogy ezek rosszak, hanem gyakorlatban is.
Először is mind a kettőnek marha kicsi a delbontása, vagyis pixelesek, a benyomásom meg az, hogy pixelesek, és max fényerőn is marha kicsi a betekintési szög, és a fényerő is. A hardverük marha gyenge és elavult, ezt érezni lehet a másodpercenkénti akadozásokból, gyakori fagyásokból, és abból, hogy az alap játékok is laggolva mennek rajtuk. Az anyaghasználatuk borzalmas, a kamerájuk úgyszintén, bár az y-nak még rosszabb, mint a mini-nek, és túlárazottak. Szinte bármelyik másik hasonló árú telefon jobb, míg az xperia tipo az fényévekkel jobb minden téren, és a telenornál 25000-ért már megkapod. Hidd el, hogy minden téren jobb, és még alapból ics van rajta, míg az y-on a gigabread van, és nem is fogja megkapni az ics-t, a mini-n meg csak a 2.2, ami még régebbi.
Hát, a mostaninál biztos jobb mindkettő (Samsung Champ).
Olcsót szeretnék, meg nem valami nagyon extrás valamit.
Ha lehet is rajta internetezni, nem is akarok mindig azon lógni, csak valami jobbat szeretnék a mostaninál. Azért köszi a segítséget.
Ui.: 16/L vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!