Melyik a jobb?
1. Apple iPhone 5
2. Samsung Galaxy S3
Én is ezen filózok. Nekem az iphone 5 jobban bejön, de amióta elkedzték terjeszteni a nagy kopás és karcolódás témát, picit megijedtem. De szerintem maradok az iphone 5-nél. :)
A páromnak S3 van és az is egy nagyon jól összerakott modell. Szerintem nincs jobb vagy rosszabb: itt már az a döntő, hogy kinek melyik modell elégíti ki az igényeit.
de az iPhone -nak jobb a ppi - e mint a Galaxy S3 nak , és szebb képet is ad... csak úgy megjegyzem
és "Az alkalmazások olcsóbbak " -ez nem igaz , kb minden alkalmazás ugyanannyiért érhető el az android marketben , mint az appstore-ban...
ezt a sok android fan-t....
"Az Iphone 5g-nek kisebb a GHZ-e , az Iphone csak 2 magos "
Ezek mellett jobb a teljesítménye , tele van a net geekbench score -okkal ,nyugodtan utánnanézhetsz
"A képernyő felbontása a galaxi s3 nak 1280 x 720 pixel az Iphone-nak csak 1136 x 640"
Ettől függetlenül az iPhone élesebb képet ad (ugyebár ez a ppi -től függ)
"az S3 memóriáját lehet bővíteni , az Iphonejét nem"
Nem is kell , mivel van 16gb , 32gb ,64gb - os változat
"előlapi kamerálya az S3nak jobb. "
Ez nem igaz kb egy szinten vannak 720p , 720p
" Az Iphone nem rendelkezik NFC-vel"
Ahogyan az android nem rendelkezik Passbook -al.... (mind a 2 ugyanazt a célt szolgálja)
A hátlapi kamerája az iPhone 5 nek jobb
Stabilabb , könnyebben használható OP rendszer
Jobb anyaghasználat
Te jösz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!