Melyik a jobb?
1. Apple iPhone 5
2. Samsung Galaxy S3
"Ugyan úgy van 1000 olyan videó is ahol az S3 a gyorsabb "
Nem videóról beszéltem
Az akkuról és az árról azért nem beszéltem , mivel ezekben egyetértek veled...
a 3,5 col ról annyit h nekem pont ez felel meg és tökéletesen tudom kezelni a 4 már nagy nekem (persze a telefon kijelzőjének mérete szubjektív , kinek mi a jó -> épp ezért gondolkozom én is h Lumia 920 - am legyen v iPhone 5 -öm ) az iPhone 4 -em felett már elszaladtak az évek , érezhető h nem mai darab
De ha azt veszed csak ez a 2 érv szól az Sgs 3 mellett...
Nézz meg egy-egy videót front facing camera -ra szinte teljesen ugyan olyan.....
De " de a jó matekesek csak az applet tudják kihozni a többnek " az előbb te is ezt csináltad a felbontással... :)
De nem csak a méret miatt izgulok , az a legkevesebb. A szoftver miatt , nem tudom ,hogy milyen az új wp 8 , az iOS el tökéletesen meg vagyok elégedve 2 éve semmi probléma a telefonnal... Azért csábító a lumia mert összhangba tudták hozni az új windows - al , sokkal kompatibilisebb , mint az iPhone <-> Windows.Elérik azt a szintet lassan amire az iPhone<-> OSX képes.
Egyébként a 2 közül iPhone 5 , de én is a Lumiát v az 5-öt ajánlom , ez a 2 között dőljön el , ne az SGS3 legyen...
De ,hogy miért nem ajánlom az androidot és próbállak lebeszélni :
a családban van egy közép-felső kategóriás androidos készülék és az szörnyű ,amúgy sony , és optimizáció semmi .... , a hivatalos frissítés elrontotta a kamera app -ot és a fényképeket sem tudom megnézni... akad 2 maggal a menü és még sorolhatnám épp ezért "szidom" az androidot , mert amit láttam belőle az a sz*rral egyenlő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!