Ennyire elterjedt a Samsung csúcskategóriás készüléke?
Figyelt kérdés
A minap sétáltam az utcán(telefonon kikapcsoltam a mobilnet megosztást), 1 iskola előtt mentem el, és vagy 3-an néztek ki az ablakon, és meglátták a Note 2-t a kezemben, és hívták a többieket, hogy mit láttak.. Mintha valamiféle jelenség lett volna. Szinte mindenki megnézett a készülék miatt sétálás közben. A sok reklámozás miatt lehet, vagy szokatlan a Note 2 mérete manapság?2012. dec. 1. 22:19
1/3 fairi1 válasza:
Gyártók kitaláltak a nagy tepsik a jövő útja, pár év tényleg átlagos lesz, 2013 pl az 5 coll fullHD-éjé lesz, ez tuti. 2014 már tippelni se merek.
nemrég 6 colos telókről is érkeztek hírek pl.
de Magyarország le van maradva a legújabb divat előtt, többségnek max középkategóriás android, iphone-ja vagy még régi nokiája van.
Így te csodabogár vagy aki tepsivel telefonál, valljuk be nálunk note és utódja nem elterjedt máshol jobban veszik.
2/3 bp1985 válasza:
Fake a kérdés. Stílusból látható. Mi köze a mobilnet megosztásnak egy iskolához????
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy b+, hogy tesin voltam, és a tesitanár vett 1 tabletet használtan, s le kellett takarítani róla minden szemetet + 1-2 dolgot megcsinálni rajta, és a sulis wifi jelszavát nem kaptuk meg, így nekem kellett megosztanom a mobilnetemet. Tesi órára pedig át kell menni 1 közeli iskolába, mert társ iskola, de szembe van a két iskola, csak meg kell kerülni az egészet, mert majdnem mögötte van, és így láttak..
2012. dec. 2. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!