Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudok telefonálni mit tegyek?

Nem tudok telefonálni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van, hogy van egy új telefonom és a régi SIM-kártyát raktam bele, de az a gond, hogy nem tudok telefonálni. Ha akarok hívni valakit azt írja, A mobilhálózat nem érhető el. Kipróbáltam az új SIM kártyával de azzal se jó. Most mit csináljak? Semmilyen számot nem tudok hívni, se üzenetet küldeni semmi.
2012. dec. 1. 15:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi, meg is fogom nézni:D de attól sajna nem hiszem, hogy tudni fogok vele telefonálni.
2012. dec. 1. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Érthetetlen számomra a gondod. Én nemrég vettel előfizusra egy új készüléket.Hazavittem, beleraktam a nemtomhányéves kártyámat és működött.

Miként vetted a telódat és hol?

2012. dec. 1. 19:24
 13/15 A kérdező kommentje:

egy T-mobile-os üzletben vettem, mert a másik elromlott. 0 Ft volt, mert amolyan pót telefonnak kaptam. Új a telefon szóval nem használt. Mikor megvettük, akkor az eladó megcsinálta a szükséges dolgokat, csak akkor volt a bökkenő mikor megkérdezte, hogy megtartom e a régi telefonom számát. Én azt mondtam igen megtartom, de mivel az Dominós volt és az új telefon előfizus, ezért át kellett a SIM kártyát előfizusra tenni. Ezt az 1777-esen leeht megtenni. Próbálta is az alkalmazott, de sikertelenül, mert reggel vettem és akkor még ezt nem tudta megcsinálni de próbálta.

Leírta mit kell. Hazajöttem megcsináltam, de nem hallottam, hogy átrakta volna, vagyis nem kaptam semmi értesítőt, ekkor megpróbáltam mégegyszer de mikor hívtam volna a 1777-est akkor azt írta "A mobilhálózat nem érhető el".MEg adta az eladó a névjegykártyáját, hogy ha valami gond van hívjam. Én hívtam azt mondta felhívta az ügyfélt és azt mondták valami hálózati hiba van náluk, szóval nem a teleffonál van a gond. Igen ám, de ilyen sokáig? Na meg mivel egyszer már sikerült vele telefonálni, akkor most miért nem jó?

Van itt egy videó

http://www.youtube.com/watch?v=2zGc41yXlaI

5:00-nál nekem a T-mobile H helyett azt írja: Csak segélyhívásokra.

2012. dec. 1. 20:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Összeírom miket találtam a beállításoknál.

Mobilhálózat tipusa: ismeretlen

Mobilhálózat állapota: szétkapcsolva

Saját tlefonszámom: ismeretlen

Hálózat: ismeretlen

Szolgáltatás állapota: Nem működik

Barangolás: nem barangol

IMEI-nél számot látni

IMEI SV-nél is (két jegyű)

2012. dec. 1. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is belefutottam egy ilyen telónál hogy nincs hálózat. Kíváncsian várom a fejleményeket, én magam nem tudom a teló honnan származik. segélyhívás megy.
2013. okt. 6. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!