Nem tudok telefonálni mit tegyek?
Az új sim kártyát be kell regisztrálnod, igy tudsz hivást és sms-t fogadni. Hivást inditani majd csak akkor ha leellenőrizték az általad megadott adatokat.
A régi kártya pedig lehet más szolgáltatóé és ezért nem megy a kártyafüggő mobilban.
Új telefonnál biztosan nem kell resetet nyomnod, mig a hálózati beállitásokat elöször kéri le az tovább eltarhat mint a megszokott. Lehet egyik kártyád feltöltös másik előfizetéses, más beállitást igényelnek.
Nézd meg lát hálózatokat vagy sem, gsm beállitások apn vagy hozzáférési pontok néven keresd, próbáld akár manuál kiválasztani a megfelelő szolgáltatót.
Ha nem lát hálózatot akkor ott valami nem okés a telefonnal.
Ellenőrizd hogy a repülési mód ne legyen engedélyezve, még ezt tudom elképzelni.
T-mobile-os vagyok, aztán volt ez a sim-kártyás dolog és azt írta ki a telefonom, hogy nincs szolgáltatás. A kiválaszott hálózat nem elérhető. Aztán Van nekem az, hogy
Beállítások / Vezeték nélküli hálózat... / Hálózati beállítások / Mobilszolgáltatók / és ott van olyan, hogy Hálózatkeresés, Automatikus kiválasztás, T-Mobile H 2G, vodafone HU 2G stb. És ott ha valamelyikre rá megyek azt írja, hogy nem érhető el. De ha arra megyek, hogy Hálózatkeresés, akkor már nem jelzi a teló, hogy nincs szolgáltató. De ki tudja melyikre megy rá, és ha valami nagyobb dong lesz?
ha bent van a kártyád, csak a saját szolgáltatóját fogja megkeresni. Ugyan, miféle gond lehetne ? Nem fogja az USA műholdat venni.
Nagyon ajánlatos lenne először a telefonod mellett elolvasni a kezelési utasítást. Sőt... A YouTubon vannak filmek a kezelésről bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!