Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet előszedni vagy...

Hogy lehet előszedni vagy átírni a kódot?

Figyelt kérdés
Egy nokia 6131-em van és nem tudok beletenni másik sim-et,mert korlátozási jelszót kér,ami 4 karakterből áll. Sajna ezt a kódot elfelejtettem :(,így módosítani sem tudom. Tudnátok segíteni nekem? Nagyon hálás lennék!!
2009. aug. 18. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Üdv!

Hogy érted hogy korlátozási jelszót kér?

Azt írja ki, hogy "Biztonsági kód?"

Vagy azt, hogy "Telefon korlátozva!" , majd a Felold gombra: "Korlátozás kódja:"

Ezt fontos lenne tudnom,ahhoz, hogy segíthessek!

Ha a biztonsági kódot kér az nem 4 hanem 5 számjegyű a Nokiáknál. A gyári kód: 12345.

Ha a biztonsági kóddal van a probléma, ( megváltoztattad, és elfelejtetted )akkor az IMEI szám ismeretében vissza lehet írni a gyári kódra.

Ha a "Telefon korlátozva!" üzenetet írja ki, akkor nem hálózatfüggetlen a készülék!

2009. aug. 18. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nem biztonsái kódot kér,hanem korlátozási kódot. T-mobilos a telefon és vodás kártyát akartam beletenni.Végülis nem fontos,csak kiváncsi voltam,hogy egyáltalán mi az a korlátozási jelszó. Ezek szerint,akkor azt fel se lehet törni? Köszi
2009. aug. 19. 07:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mégsem én felejtettem el a kódot! :) Hurrá!!!!!!
2009. aug. 19. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Üdv. Előző vagyok.

Tehát akkor szervízbe kellene vinned hogy függetlenítsék ki.

A régebbi Nokiákat ki lehetett kóddal függetleníteni. Erre alkalmas program volt a Nokia Free Unlock Codes Calculator. A maiakat már nem tudja. Ott 5 lehetséges próbálkozás volt, az újjabbaknál csak 3.

Ha Az IMEI-t megadod, megpróbálhatok generálni egy kódot.

2009. aug. 19. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:
oké. 355509010057124 köszi
2009. aug. 19. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg ezt:

#pw+890 771 217 754 460+1#

Vagy ezt:

#pw+159 964 474 606 354+7#

A p, w, és a + karaktert a * gomb többszöri megnyomására tudod beírni.

Ha nem sikerül: Akkor Szervíz....

2009. aug. 19. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja még valami:

Mint említettm, csak 3 lehetőséged van!

Sok sikert!

2009. aug. 19. 15:05
 8/9 anonim válasza:
Szia!
2013. szept. 14. 11:44
 9/9 anonim válasza:
100%
Nekem is pont ez volt a problémám. Próbáltam felhívni a T-Home ügyfélszolgálatot, de kétszer is kidobott a rendszer, nem sikerült igazi emberrel beszélnem. Utána böngésztem a neten, ahol egy csomó kódot ajánlottak, de egyik sem működött. Ekkor már kiakadtam egy kicsit. Ezután megpróbálkoztam a Kockafejek című sorozatban látott legáltalánosabb megoldással. Újraindítottam.... és csodák csodájára működik. Tudom, hogy régi a poszt, csak azért írtam választ, hogy ha valaki hasonló helyzetbe kerül, találjon valami olyan megoldást is, ami használ.
2015. okt. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!