Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most, hogy a Sony kiadott sok...

Most, hogy a Sony kiadott sok olcsó 2 magos készüléket, így lett 1 negyedik nagyobb fanboy csoport is?

Figyelt kérdés

Mert olcsó, és apuci megveszi nekik, oké addig, viszont istenítik, és mindenhova azt írják. Ez csak számomra tűnt fel? Mert kezd elegem lenni belőle, hogy összemérik az Xperia S-t az S3-al, és akkor is az Xperia S-t ajánlják. Akárhogy kérdezi az ember. Mindig valami új Sony terméket kapunk válaszként, akár szerepelt a kérdésben, akár nem.

Ez engem idegesít csak? Oké, hogy jók, de nem a felsőkategóriában, mert nem oda célozzák a készüléküket..

2012. nov. 30. 22:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Elemezd ki kérlek. Értek én hozzá, csak te vagy ilyen szánalmas, hogy ideböfögsz ilyen lenéző vackot, és te vagy a király.. Érezd magad annak. Ez 1 szubjektív vélemény, és nem látom a kérdés végén, hogy ide lehet böfögni.

Kezdjük ott, hogy van Note 2 is, és most jelenleg az a legfrissebb/legerősebb, és üzemidőben is tökéletes választás. Csak 2 verzió van az S3-ból? Akkot a T-s, verizon-os, at@t-s, kínai(4mag+2gb ram) kiadásokkal mivan? :O aztán még nekem mondják, hogy el vagyok tévedve.. :D Ha még kevesebbet fogyaszt, akkor miért van a legjobb üzemidejű telefonok listája elején? (ott a one x is.. az ő tulajdonában is s4van egyes helyeken..) Ez mástól is függ, nemcsak a magoktól.

Értem, hogy mit szeretnél ezzel, de az a 2magos krait 1 kicsit a 4magos exynos alatt van. Az Antutuban 8-9000 pontot ír, vagyis a fele a Note 2 pontszámának. A 2magos i7 pedig egyértelműen elhúzna az i3 mellett.

Talán igen, a listát kéne nézni, és válogatni, és feltenni 1 szakmai topicban a kérdést, de a végére bemehetne a szolgáltatóhoz, és megnyomkodhatná a készülékeket. Nem elég, hogy Android-os, de ha pl mondjuk xy-nak nem jön be ez a felület, vagy a rendszer témája, akkor ugye hiába a jó ár + a tudás.

Amúgy egy megnyomkodáskor kiderül minden, és ott dől el végleg az egész, mert van mikor nem áll kézre, vagy élőben mégsem néz ki olyan jól, mint képeken.

Azért az Xperia S-nél van árban jobb készülék is, de olcsó telefonokat az 1éves frissítés miatt megéri venni a Sony-nál. Az anyagminőség szinte mindegy, vagyis ha a design tetszik, akkor ottvan, vehető, de most igen mindegy számomra, hogy fémből van, vagy műanyagból, vagy kevlárból.. Mindegyik jó anyag, és csupán az a lényeg, hogy kinek hogy tetszik.

Évente újabb külsővel jön. Ne a Samsungot emeld ki, mert az Apple szinte az iPhone kiadása óta ugyanazt a designt használja.

Ő döntené el, de van aki a válaszolókra bíz mindent.

Az a baj, hogy ha nem is szakember, kiemelhetné a fő pozitív/negatív véleményeket benne, és az alapján már tudna dönteni a kérdező, de van mikor a rendes válaszokba is belekötnek.

Ha valaki mondjuk venni akar 1 One X-et, és az üzemidő a fő szempont, akkor persze, hogy az S3-at ajánlják, mert az messze kiröhögi, de nem, a legtöbb Xperia S-t ajánl, de a Sony nem hozott az áron kívül semmi újat, ami miatt kiemelkedne, ha pl valaki 1 csúcskategóriás készüléket akarna venni, miért venne 1 olcsóbb középkategóriás készüléket? Emberek, az Xperia T is csak 1 sima droidos ketyere, és az ára elég magasan van. Ha valaki megteheti, akkor miért ne a jobbat venné?

2012. dec. 1. 21:27
 22/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

A kérdésed:

"Most, hogy a Sony kiadott sok olcsó 2 magos készüléket, így lett 1 negyedik nagyobb fanboy csoport is?"

Most az olcsó 2 magos készülékek közé hogyan jöttek a 4 magos készülékek?

Ahogy végignéztem itt pár kérdést pl. olyanok jöttek elő, mint pl. samsung galaxy ace vs. xperia u.

Ezen 2 teló t-mobilnál pl. egyik 50k a másik 55k domino csomagban. Az egyikben egy kb. 4 éves hardver van a másikban pedig...

Sokan az árat nézik mag a galaxy nevet.

Erről mi a faxomért nem szólsz semmit?

2012. dec. 1. 22:01
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló:

A válaszod:

"Most az olcsó 2 magos készülékek közé hogyan jöttek a 4 magos készülékek?

Ahogy végignéztem itt pár kérdést pl. olyanok jöttek elő, mint pl. samsung galaxy ace vs. xperia u.

Ezen 2 teló t-mobilnál pl. egyik 50k a másik 55k domino csomagban. Az egyikben egy kb. 4 éves hardver van a másikban pedig...

Sokan az árat nézik mag a galaxy nevet.

Erről mi a faxomért nem szólsz semmit?"

A kérdésemhez hozzátartozik a 4magos készülék vs Xperia S-es dolog is. Mert páran nem értem, hogy semmi ész nélkül ezt ajánlják 1 jobb 4magos helyett.

Az rendben van, hogy Ace helyett U-t ajánlanak, mivel az alsó/közép kategóriában rendben van a Sony. A kérdésemben is a csúcskategória volt a cél, mivel ott vannak gondok a válaszolókkal.

Az Ace akkor is sz@r volt, mikor megjelent. Nem Samsung fanboy vagyok, csupán a tudás alapján veszek készüléket, és ebben a Samsung a Note 2-vel a top-on volt. Azért Android, mert már van nagyon sok megvásárolt drága játékom Play-en..

Engem a Galaxy márkanév nem érdekel, de másokat talán igen.

2012. dec. 1. 22:15
 24/32 anonim ***** válasza:

"A kérdésemhez hozzátartozik a 4magos készülék vs Xperia S-es dolog is. Mert páran nem értem, hogy semmi ész nélkül ezt ajánlják 1 jobb 4magos helyett."

Linkelj már egy-két ilyen kérdést, mert én nem találtam az elmúlt pár napban ilyesmit...

2012. dec. 1. 22:26
 25/32 A kérdező kommentje:
2012. dec. 1. 22:35
 26/32 anonim ***** válasza:

Május 30-i kérdés?

1 nappal az s3 megjelenése után?

Nincs valami frissebb, pl. ilyen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

November 27.

Vagy ez nem zavar esetleg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Szintén 27-e...

2012. dec. 1. 22:45
 27/32 anonim ***** válasza:

"Elemezd ki kérlek. Értek én hozzá, csak te vagy ilyen szánalmas, hogy ideböfögsz ilyen lenéző vackot, és te vagy a király.. Érezd magad annak. Ez 1 szubjektív vélemény, és nem látom a kérdés végén, hogy ide lehet böfögni. "

Értesz egy fityfenét. Hivatkozol a 4magra, mint valami istenre, közben nincs ami kihasználja. Lehet 1 év múlva már lesz haszna, de addigra meg már a telefon lesz "öreg". Aztán jöjjön a leejtős dolog... Ejts már le 2 telefont pontosan ugyan úgy. Még jó, hogy másképp esnek le, hisz más a belsejük elrendezése, és egyéb apróságok. Végeredményképp másik részükkel lefelé esnek le. De szerinted olyan hülyék a gyártók, hogy ezt nem tudják?

Nem hiszem magamról, hogy király vagyok. Millió egy nagyobb szakit tudnék most sorolni, mint én vagyok. Foglalkozom szoftvermódosítással Android rendszeren belül, így elég felhoznom Kamarush nevét, mint nálam sokkal nagyobb (magyar!) szakit. Én meg nem látom SEHOL SEM azt írva, hogy meg van tiltva az emberek felvilágosítása. Elítélhetsz a stílusom miatt, de ez jár annak, aki arra nem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen dolgoknak. Amúgy csak megjegyzem, kár engem provokálni, megannyi év alatt senki fia, számomra ismeretlen ember nem húzott fel. Nem te leszel az első.

2012. dec. 1. 23:56
 28/32 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Kamarush?

van pár hozzászólása az xda fórumain, de érdekes a kérdező által linkelt kérdés...

Ott is egy 68%-os fickó kezdett el pattogni november 28-án, mint itt az első válaszokban. Szvsz a kérdező ugyanaz egy személyben...

2012. dec. 2. 00:17
 29/32 anonim ***** válasza:

Pár hozzászólásnál azért több köthető a nevéhez.

-MiniCM Sandwich Lite

-KRsH kernel

-3.0.X kernel portolása 2011-es Xperia modellekre (Ez még nincs kész, és lehet nem is lesz, ezt csak Kamarush tudja)

2012. dec. 2. 00:21
 30/32 anonim ***** válasza:

Tudom úgy ngyjábóé mi köthető a kamarush névhez, de azt is mi köthető a kérdező nevéhez...

Pár ilyen kérdés itt, hogy mennyit fizet a sony ezért...

Alul pedig bambusz1 felhasználóról mi a vélemény.

Hát nem tudom neki mit fizethet a samsung...

2012. dec. 2. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!