Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most, hogy a Sony kiadott sok...

Most, hogy a Sony kiadott sok olcsó 2 magos készüléket, így lett 1 negyedik nagyobb fanboy csoport is?

Figyelt kérdés

Mert olcsó, és apuci megveszi nekik, oké addig, viszont istenítik, és mindenhova azt írják. Ez csak számomra tűnt fel? Mert kezd elegem lenni belőle, hogy összemérik az Xperia S-t az S3-al, és akkor is az Xperia S-t ajánlják. Akárhogy kérdezi az ember. Mindig valami új Sony terméket kapunk válaszként, akár szerepelt a kérdésben, akár nem.

Ez engem idegesít csak? Oké, hogy jók, de nem a felsőkategóriában, mert nem oda célozzák a készüléküket..

2012. nov. 30. 22:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Az optimalizálás az pont, hogy jó a sony-nál...

Ezért is ültek sokáig az ics-en a tavalyi modelleknél és nagyon jó lett.

Probléma akkor volt, ha valaki úgy nyomott frissítést, hogy meghagyta az adatokat, de már ezt is jól megoldották a második kiadással ami a nyár végén, ősz elején jött ki.

"de a prémium kategóriában szinte kinyalják az ember s*ggét."

Az a gond, hogy csak ott. A sony meg amennyire tudja kinyalja azokét is akiknek csak 40-50 ezrük van telefonra.

2012. nov. 30. 23:49
 12/32 anonim ***** válasza:
Most Pl van egy olyan kérdés hogy Galaxy Ace vagy Galaxy Mini 2. Jó hogy páran Sony Xperia U-t fognak odaírni mert ugyan annyiba kerül mint a Galaxy Ace vagy Mini 2 de hardveresen és szoftveresen is veri a két Galaxy-t. Felső kategóriában valóban nem a Sony a legjobb de középkategóriába a Sony best buy.
2012. dec. 1. 00:01
 13/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bár azért a Sony Xperia T már vetélytársa lehet a Galaxy S3-nak. 4 mag ide vagy oda ma még nem igen használjuk ki, mellesleg a Galaxy S3-on nem a legjobban van az Android optimizálva.
2012. dec. 1. 00:10
 14/32 anonim ***** válasza:
69%

# 6

Ezen írásoddal árultad el, hogy síkh.... vagy az egészhez. Nem fogom kielemezni, nincs rá időm, gondolkozz kicsit, vagy kérdezz körbe informatikai oldalakon, mégis mi a gond. Remélem nem fogják magukat elsírni a röhögéstől.

2012. dec. 1. 00:10
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

"A T nincs az S3 szintjén, mert az a krait proci hiába tegra 3 erősségű majdnem, akkor is csak 2 mag, szóval nem 1 kategória. Samu csúcskészüléke: 4mag 2gb ram, hd kijelző, sok szoftveres újítás. "

Kezdjük ott, hogy az SGS3-ban ARM Cortex-A9 van...

2GB RAM?? Ugye tudod, hogy az SGS3-ból két verzió van?

A nemzetközi ami ARM Cortex-A9+1GB RAM

és az amerikai változat ami Snapdragon S4 Krait+2GB RAM

És már mért ne lenne egy kategória?? Még kevesebbet fogyaszt mint egy 4 magos telefon és ugyanaz a szint....

HA lenne 2 magos Intel Core i7 proci meg 4 magos i3 akkor melyiket vennéd?? Egyértelmű, hogy az i7... (mindjárt valaki megszólal: de van négy magos i3... nem nincs.. 2 fizikai magja van a másik kettő hyper threading). Igen tudom az előbbi példa egyáltalán nem mobilokhoz kapcsolatos de érted mit akarok...

2012. dec. 1. 01:05
 16/32 anonim ***** válasza:
12%
Azért én azt hozzá tenném hogy kibaxottul nem ide kéne járkálni az ügyben hogy milyen telefont vegyek meg stb.Nehogy már más döntse el hogy milyen telefont vegyél.Itt a gykn nincs egy darab értelmes vàlaszadó aki értene is a telókhoz.Fanboy fanboy hátán.Én már csak röhögni járok ide sok (szánalmas)sony meg htc meg samsung keyboard warriorokon.Szakoldalakon szakfórumokon kell érdeklődni ahol meg is tudják indokolni(nem csak annyit hogy minek a négy mag,meg hogy ez olcsóbb meg hogy ennek csak a fele műanyag stb.) hogy ez vagy az mért jó.A legegyszerűbb különben az hogy ha előveszel egy papírt és felírod a vásárolni kivánt telefon feltételeit.(android,4 magos proci stb)aztán rákeresel neten és utánna addig a kört amíg egy max 2 teló marad.És ez az a pont ahol elfelejted a gyk-t és SZAK fórumon (ahol nincsenek sony trollok meg egyebek)teszed fel a kérdést hogy melyik legyen.Különben a sonynak nincs olyan sok telefonja amelyik jobb lenne a samunál.Csak a frissítésekben jobb.Felső kategóriában meg nyomába sem érhet a samsungnak.Van egy két telefon középtájt ami jobb a sonynak ugy senkinek nem kell magát vernie földhöz a sony az istencsászár.Mert nagyon nem az.Ennyit akartam csak.
2012. dec. 1. 07:53
 17/32 anonim ***** válasza:
37%

Te egyébként trollkodáson kívül csinálsz mást is a GYK-n? Arra már ki sem térek, hogy "minek a 4mag?". El lett magyarázva millió egy alkalommal, millió egy kérdésnél, hogy miért kérdezzük meg. Az, hogy az anyagminőség neked nem számít, nem kell, hogy másra is igaz legyen. Szóval gondolkozz kicsit.

2012. dec. 1. 12:36
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

Azért írkálunk mindenhova sony-t, mert minden karegóriában nagyon jó ár érték arányúak.

Pl xperia tipo best buy

Xperia u -||-

Xperia sola -||-

Xperia p-||-

Xperia s-||-

Xperia s-||-

Az xperia s meg azért jobb pl egy s3-asnál, mert sebességben egyszerűen nincs köztük különbség, mert a 4 magot nem tudod kihasználni, minden másban meg az xperia s jobb, és még olcsóbb is. Ugyan ez van au xperia t-vel, aminek a hardvere hozza már az s3 szintjét, és minden másban még jobb, és szintén olcsóbb. Azért ajánlunk még más készülékek helyett sony-t, mert a sok birka ember körül sem néz a piacon, csak kiválasztja a hülye divatos samsungot, és nekünk kell ráébresztenünk, hogy esetleg egy sony az jobb választás lenne.

2012. dec. 1. 18:52
 19/32 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de mindenki magyaráz, hogy a Sony-nak ugyanolyan a külseje mindegyik telefonjának. Gyerekek, a Samsung már két-három éve ugyanazzal a szar külsővel nyomatja ki a készülékeit, és ti most az u-p-s-re hivatkozva nyammogtok ezen?:)
2012. dec. 1. 20:01
 20/32 anonim ***** válasza:

Egyébként még mindig az adott személy dönti el, hogy milyen telefont vesz, mi a fő szempont. Akik itt írják a Sony-t, HTC-t, stb.stb. azok csak ajánlanak, saját elgondolásuk alapján. Persze, hogy nem szakember itt mindenki, mert az csak röhögne és menne tovább.

Bevallom, én is Sony-t szoktam ajánlani. Elég sok telefonom volt már sajnos, régi-új, de ez a legjobb, amit én valaha kipróbálhattam.

Egyénfüggő. Ezen vitatkozni szerintem felesleges, és tényleg ne erre legyen már időnk, emberek. Menjünk ki csókolgassuk meg az asszonyt/urat/kölköket/tengerimalacot, kinek mi van. Ezt a topicot meg hagyjuk ott, ahol van.

2012. dec. 1. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!