Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alactel One Touch 985D (TELENO...

Alactel One Touch 985D (TELENOR ONE TOUCH C) milyen?

Figyelt kérdés
akinek van ilyen telefonja tudna róla véleményt írni én is ilyet fogok kapni kíváncsi vagyok thx.
2012. nov. 28. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Működni működik, de ne számíts semmi nagyszámra.

Inkább valamilyen Sony (Ericsson)-t (pl. tipo-t) vennék/kérnék a helyedben, milliószor jobb, hardveresen és szoftveresen is.

One Touch C-ben a 256 mega ram sem valami sok, de a legnagyobb gond az ARMv6-os proci.

Illetve kevés a belső memória, nem lehet valami sok programot telepíteni rá.

Sony-val mindenképp jobban járnál, és a tipo nem is drága (35k körül van úgy tudom).

2012. nov. 28. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Valakinek igenis drága! Ha ilyet tud venni, akkor ne azt mond, hogy milyet kérjen. Szerintem ha tehetné akkor ő is azt kérné. Ez kb a legolcsóbb androidos telefon, erre is igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve. Nem lesz sajna valami nagy durranás, de netezgetni, játszani tanulni zenéket hallgatni lehet rajta...
2012. nov. 28. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző:

oké, hogy valakinek sok a 35k, de a One Touch C sem sokkal olcsóbb (pontos árakat nem tudok, de 20-25k körül biztos, hogy van).

Ha meg valakinek sok a 35k telefonra, akkor szerintem a 20-25k is sok. Ha van 20-25k telefonra, akkor inkább még gyűjts hozzá 10 ezret, mert sokkal jobban jársz egy tipo-val.

2012. nov. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!