Alactel One Touch 985D (TELENOR ONE TOUCH C) milyen?
Figyelt kérdés
akinek van ilyen telefonja tudna róla véleményt írni én is ilyet fogok kapni kíváncsi vagyok thx.2012. nov. 28. 20:37
1/3 anonim válasza:
Működni működik, de ne számíts semmi nagyszámra.
Inkább valamilyen Sony (Ericsson)-t (pl. tipo-t) vennék/kérnék a helyedben, milliószor jobb, hardveresen és szoftveresen is.
One Touch C-ben a 256 mega ram sem valami sok, de a legnagyobb gond az ARMv6-os proci.
Illetve kevés a belső memória, nem lehet valami sok programot telepíteni rá.
Sony-val mindenképp jobban járnál, és a tipo nem is drága (35k körül van úgy tudom).
2/3 anonim válasza:
Valakinek igenis drága! Ha ilyet tud venni, akkor ne azt mond, hogy milyet kérjen. Szerintem ha tehetné akkor ő is azt kérné. Ez kb a legolcsóbb androidos telefon, erre is igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve. Nem lesz sajna valami nagy durranás, de netezgetni, játszani tanulni zenéket hallgatni lehet rajta...
3/3 anonim válasza:
Előző:
oké, hogy valakinek sok a 35k, de a One Touch C sem sokkal olcsóbb (pontos árakat nem tudok, de 20-25k körül biztos, hogy van).
Ha meg valakinek sok a 35k telefonra, akkor szerintem a 20-25k is sok. Ha van 20-25k telefonra, akkor inkább még gyűjts hozzá 10 ezret, mert sokkal jobban jársz egy tipo-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!