Karácsonyra szeretnék kérni egy telefont. Ez szerintetek milyen? (:
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék kérni egy telefont (meg még valamit) (viszonylag olcsón) és én a Telenor OneTouch C -re gondoltam. Szerintetek milyen, ha tudtok mondjatok róla véleményt! Előre is köszönöm.(:2012. nov. 28. 09:59
1/10 anonim válasza:
Alcatel OT-995 sztem ez nagyon jó telefon!
2/10 anonim válasza:
Első válaszoló az OT C és az OT 995 nem ugyan az. Az OT 995 "telenoros" neve OT S
A telefont kisebb játékokra, böngészésre, zenehallgatásra meg ilyen midnennapi dolgokra lehet kb használni. Viszont ne tervezz vele hosszú távra, nem valami strapabíró telefon sajna. Nekem tönkrement fél év alatt:S
3/10 anonim válasza:
Nekem Alcatelem volt...nem jó telók. Fél év alatt elromlott. Inkább a Sony telók a legjobbak. Ne vegyél sztem Alcatelt.
4/10 anonim válasza:
Alcatelt semmi képp ne vegyél mert nem jó telefonok! Inkább vegyél sony tipo vagy sony live nemtudom mennyi az alcatel de nem fontos azt mondtad,hogy olcsón akarsz akkor ezek olcsók és jók!
5/10 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem tudnák kiadni rá 15.000 ft-nál többet. Ha tudtok mondjatok, csak androidos érdekel.
2012. nov. 28. 16:35
6/10 anonim válasza:
ez a legolcsóbb androidos telefon... esetleg várhatsz még vele mondjuk 2-3 hetet, hátha lesznek még karácsonyi akciók
7/10 anonim válasza:
Én is Telenor One Touch C telefont fogok kapni
Nekem ez lesz az első androidos telóm szerintem tökéletes árhoz képest szerintem vedd meg nyugodtan
8/10 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. Gondolom ti se dőzsöltök és hát nekem is első androidos telefonom lesz, szóval már biztos jobb lesz mint az eddigiek. (:
2012. nov. 30. 09:25
9/10 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem Huawei Y 200 -at kérek karácsonyra. Ahogy néztem szerintem az árához képest nagyon jó telefon. 20.000 -ért lehet kapni a telenorban, T-Mobilnál pedig 22.000 -ért.
2012. dec. 1. 17:31
10/10 anonim válasza:
Ahogyan akarod:) Én is néztem de nem bízom a huaweiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!