Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alapjáraton az iPhone jó telefon?

Alapjáraton az iPhone jó telefon?

Figyelt kérdés
(Ha nem tekintjük a hatalmas árát)

2012. nov. 28. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze
2012. nov. 28. 20:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Akor áron alul megéri megvenni?
2012. nov. 28. 21:21
 3/12 A kérdező kommentje:
kk*
2012. nov. 28. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Hát őő igen jónak jó csak az androidos telefonok 2x többet todnak fele annyiért,lásd samsung galaxy s3 ami 4 magos az Iphone 5 meg csak 2 de van a Sony Xperia T hála a jó procinak és a jó optimizálásnak jobb mint az s3 és még olcsóbb 130.000FT körül van és legalább lehet bővíteni.Aplle már egy elveszett termék semmi újdonságot nem tud hozni az androidban meg mindig van valami újítás,és a gyártók is tesznek bele a telefonba is ezért nekem jobban tetszik.Google Play olcsóbb is és több az ingyenes app!!!
2012. nov. 28. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Előző:

Köszönjük Emese. Kár, hogy a magok számának baromira nincs köze ahhoz, hogy mit tud egy telefon.

A többi szánalmas hülyeségre inkább nem is reagálok.

Kérdező: Igen jó telefon, ahogy a többi drága telefon is. Persze vannak ilyen buta vérpistikék akik azt hiszik, hogy a 4 mag jobb, mint a 2. Persze az architektúrához totál hülye szegénykém.

2012. nov. 28. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
hát igen kb...meg amúgy sem tudok olyan nagyszerű újítást mondani androidon, amit az ios nem lépett volna már meg...ha már azt mondja, hogy a droid mindig hoz valami újítást...amúgy igen, jó telefon, de ezt úgyis csak az tudja, aki használta...
2012. nov. 29. 11:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Én sem dinnyét akarok venni, hogy azt nézzem, hogy mennyi mag van benne.

És ha az ingyenes appokat nézzük akkor iPHone-on ott a jailbreak.

A kérdésem csupám annyi volt, hogy ha tudok áron alul iPhone-t venni akkor van-e értelme.(Megéri-e?)

És, hogy jailbreakkel vannak-e már olyan újjítások, hogy ténylegesen, személyre szabhatóvá tehetem az iOs készüléket?

2012. nov. 29. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Jailbreak sem kell az ingyen appokhoz, mert van bőven. Azt, hogy kevés az ingyenes app azt főleg olyanok gagyogják akik még életükben sem használtak iOS-t.
2012. nov. 29. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

"És, hogy jailbreakkel vannak-e már olyan újjítások, hogy ténylegesen, személyre szabhatóvá tehetem az iOs készüléket?"

Használni akarod a telefont vagy buzerálni?

Droidon hónapokat elbęsztam azzal, hogy "személyre szabtam". Aztán végül csak simán használtam. Mivel semmi értelme csak az idődet b@szod el vele.

Skint meg ikonokat jailbreak nélkül is tudsz cserélni.

A többi meg úgyis csak parasztvakítás. Nekem a widgetekből akkor lett elegem droidon amikor azt tapasztaltam, hogy az összes másképp néz ki. És egy ocsmány összedobált fostenger lett a kinézete a telefonnak ha kiraktam őket, illetve még szaggatott is a launcher. Ráadásul a mindennapi használatban tök fölöslegesek néhány ritka kivételtől eltekintve.

Viszont azokat meg egy érintéssel meg tudom nézni iOS-en is. Ráadásul iOS-en még az app elindulására sem kell úgy várni, mint droidon kellett.

Azoknak a szerencsétleneknek meg akik szerint azért nincs flash az iOS-ben, mert akkor mindenki a vacak flash játékokkal játszana üzenem, hogy nagyon hülyék az iOS-hez meg úgy nem kis komplexusaik lehetnek.

Ugyanis van több olyan böngésző az appstore-ban amiben van flash támogatás ha mindenképp arra akar valaki izgulni. Ha az apple ilyen bugyuta megfontolásból tiltotta volna le azt a sz@r flasht akkor nyilván az ilyen böngészőket sem engedélyezte volna az appstoreban.

2012. nov. 29. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:
utolsóval annyira nem értek azért egyet. sok hasznos dolog van azért, nem mondom, hogy túlzásba kell vinni, de én például anno, ios6 előtt sok hasznos tweak-et használtam, de tény, hogyha túl sok van fenn, akkor kezd instabillá válni.
2012. nov. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!