Alapjáraton az iPhone jó telefon?
Előző:
Köszönjük Emese. Kár, hogy a magok számának baromira nincs köze ahhoz, hogy mit tud egy telefon.
A többi szánalmas hülyeségre inkább nem is reagálok.
Kérdező: Igen jó telefon, ahogy a többi drága telefon is. Persze vannak ilyen buta vérpistikék akik azt hiszik, hogy a 4 mag jobb, mint a 2. Persze az architektúrához totál hülye szegénykém.
Én sem dinnyét akarok venni, hogy azt nézzem, hogy mennyi mag van benne.
És ha az ingyenes appokat nézzük akkor iPHone-on ott a jailbreak.
A kérdésem csupám annyi volt, hogy ha tudok áron alul iPhone-t venni akkor van-e értelme.(Megéri-e?)
És, hogy jailbreakkel vannak-e már olyan újjítások, hogy ténylegesen, személyre szabhatóvá tehetem az iOs készüléket?
"És, hogy jailbreakkel vannak-e már olyan újjítások, hogy ténylegesen, személyre szabhatóvá tehetem az iOs készüléket?"
Használni akarod a telefont vagy buzerálni?
Droidon hónapokat elbęsztam azzal, hogy "személyre szabtam". Aztán végül csak simán használtam. Mivel semmi értelme csak az idődet b@szod el vele.
Skint meg ikonokat jailbreak nélkül is tudsz cserélni.
A többi meg úgyis csak parasztvakítás. Nekem a widgetekből akkor lett elegem droidon amikor azt tapasztaltam, hogy az összes másképp néz ki. És egy ocsmány összedobált fostenger lett a kinézete a telefonnak ha kiraktam őket, illetve még szaggatott is a launcher. Ráadásul a mindennapi használatban tök fölöslegesek néhány ritka kivételtől eltekintve.
Viszont azokat meg egy érintéssel meg tudom nézni iOS-en is. Ráadásul iOS-en még az app elindulására sem kell úgy várni, mint droidon kellett.
Azoknak a szerencsétleneknek meg akik szerint azért nincs flash az iOS-ben, mert akkor mindenki a vacak flash játékokkal játszana üzenem, hogy nagyon hülyék az iOS-hez meg úgy nem kis komplexusaik lehetnek.
Ugyanis van több olyan böngésző az appstore-ban amiben van flash támogatás ha mindenképp arra akar valaki izgulni. Ha az apple ilyen bugyuta megfontolásból tiltotta volna le azt a sz@r flasht akkor nyilván az ilyen böngészőket sem engedélyezte volna az appstoreban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!