Mitől volt mindenki elájulva az Iphone 5G-től?
Ember!
Marketingről hallottál?
A dolog tényleg működik és úgy működik az emberek (vásárlók!)nagy részénél, hogy amiről sokat hall, meg sokan jókat mondanak, az már biztos hogy jó...
Én nem vagyok egy ájulós fajta!
Én négyet nézek: minőséget, műszaki tartalmat, árat, op.rendszert.
Ebből ca. kettőből verhetetlen.... (de marad még kettő!)
A minőséget ne vegyük szóba inkább , az nem minőség hogy egy széria Iphonet karcolva , egy másik szériát hibás Lcd-vel , egy harmadik szériát hibás kamerával adnak ki (és még több is van ). Olyan frissítést hoznak amiben ideiglenesen megszűnik a Wifi , ez is a minőség jelképe...
És az hogy mennyire jó a processzorja , arra a gyenge szó a megfelelő , semmi extra nincs benne csak az ami még 30 más telefonba . A kijelzője se valami nagy dobás , gyengébb mind a konkurenciásoké , ezt a telefont már csak Steve Jobs szelleme élteti , szerintem már lecsengett az Iphone .
Active-nak:
Értem én, amit a processzorról írsz, de ott vannak az X-Boxok, ha megnézed milyen hardver van benne, nem hiszed el, hogy a legalább 2* annyit teljesítő elemekből összerakott PC-n nem futnak el rendesen.
Mert arra van írva írva a program, mert arra van gyártva a hardver, össze van hangolva.
Hibák bárhol előfordulhatnak, az utóbbi időkben az Applenél is szaporodik.
Hja, a gyors fejlődés (másnál) ide vezet, idő előtt kell kiadniok.
Én így gondolom...
Az emberek bolondok, ha valami Apple, akkor az revolutionary meg mindenféle innováció. Persze ez más termékekre is igaz, de Apple-re különösen.
Van egy-két iPhone-b*zi ismerősöm, de szerintük se nagy szám, a 4S-t nem cserélnék le.
Egyébként iPhone 5, nem 5G.
Nekem ingyen se kellene egyetlen szifon se, olyan mint a Merci, minden bűnöző és cigó kezében vagy segge alatt az van...
Jó kis SE a maga androidjával, stabil mint a Petronas torony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!