Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez most hogy van? Okostelefon.

Ez most hogy van? Okostelefon.

Figyelt kérdés
Hétvégén lesz új telefonom. Okostelefon. Azt szeretném kérdezni, hogy az osztálytársak közül is sokan használják netezésre, facebbokozásra, youtubera, googlera stb. Ez most a telefonhoz tartozik és ingyenes, vagy havonta kell érte fizetni? Ha igen mennyit? Légyszi részletesen írjátok le. Most lesz először okostelefonom. Mire kell figyelni?

2012. nov. 28. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Milyen feltétellel nézted ki a telefonodat? Kártyás? Előfizetéses?
2012. nov. 28. 21:50
 12/16 A kérdező kommentje:
azt nem tudom sajnos, mert elromlott a telóm ami kártyás volt, és a helyett fogom kapni, nem kell érte fizetni 0 Ft-ért, csak havonta kellesz. Szóval nem tudom, hogy kártyás vagy előfizetéses, de szeritnem előfizetéses.
2012. nov. 28. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Megfogják kérdezni szerintem, hogy milyen előfizetéssel kéred (bár még soe vettem előfizusat) és elfogják mondani milyen csomgaok vannak, mennyiért és azt is, hogy adott díjcsomaggal mennyit tudsz netezni havonta
2012. nov. 28. 22:26
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. nov. 28. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:

na, hogy állsz vele? van még ami nem értesz?

szívesen válaszolok rá :D

2012. dec. 9. 11:17
 16/16 A kérdező kommentje:
hát most azzal állok hadilábon, hogy van ugye a WI-fi. Routerem nincs itthon, de pl a suliba van wifi. Bekapcsolom a wifit, megnyitom a wifi beállításait. De még egyszersem volt olyan, hogy adott volna ki hálózatot, amire rácsatlakozhatok. Ja meg van olyan, hogy Gombnyomásos WPS kapcsolat. Na ez mire szolgál, mert ha rá megyek visszaszámol 2 perctől és úgy 0:25-nél kilép, hogy időtúllépés vagy mire hivatkozva.
2012. dec. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!