Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni:Nokia lumia 710 vagy samsung galaxy s advance?
Szeretnék telefont venni, de nem tudom eldönteni melyik is lenne a jobb főleg gyorsaság szempontjábol.
Ahogy olvasgattam itt ott az android szeret sok ramot használni ezért is gondolom hogy a lumia lehet e erősebb a nem túl bonyolult "windows" rendszerrel?!?
Legfőkébb telefonálásra használnám(nyilván)de szeretek netezni,videókat/képeket nézegetni,és unaloműzésképpen játszani.Ami még fontos lehet hogy az akksi is bírja az iramot ezek mellett:)
Előre is köszönöm a válaszokat
A sony (nem tudom miért)valahogy nem tetszik:( olvasgattam róla ennek ellenére jónak is tűnik de én inkább ebben a 2 telefonban gondolkodnék.
Világ életemben Nokiám volt de mivel új rendszert kapott a symbian helyett ami elég zárt is, kicsit tartok tőle hogy hamar megunom,esetleg megbánom a megvételét.Mind 2 telefon volt a kezemben a nokia sajnos nem sokat csak épp körül néztem benne de még igy sem tudom hogy melyik lenne előnyösebb.
Nagyon a nokia felé húzok:)
Soha sem hagyott még cserben.Sokan meg a samsungot éltetik a sok google támogatás és nyitottság miatt.De viszont panaszkodnak is hogy sokszor belassít na meg ok nélkül kapcsolódik a netre(vagyis sok esetben szeretne)ezek a jelenségek mitöl lehetnek?
Köszi szépen:) válaszodban benne van minden amit tudni akartam :)
Akkor kb 50-60 ezer ft körül érdemesebb wp-s telefont venni.Szerintem akkor marad a lumia 710 meggyőztetek.Lesz ami lesz.Remélem nem bánom meg :)
Viszont a wp is simbyan módon működik. Tehát egyszerre 2 mag dolgozik benne. Egy a CPU, és egy GPU. Mivel a CPU nem eszik sokat, takarékos, de pl játékoknál, amelyek a hardverbe belemarnak, ott zabálja a GPU az aksit. Tehát egy félóra CraftWorld-del le lehet meíteni az aksit, de egy egyszerű, csak CPU-t igénylő játéknál (Angry Birds (sima)) 3-4 óra is lehet, de akkor maxon pörög a proci,ami megint csak energia zabáló.
Nekem anno a wifivel volt baj. Látta, de nem volt hajlandó csatlakozni. Az első hibajavítás megoldotta. A Tango gyorsította és új funkciókat adott. Zene, megnézemafacebookom2perc, telefonálásra...bírja 2 napig. De intenzív játékra, internetre, 1 nap az aksi ereje.
Mondom ezt úgy hogy Lumiám van, tehát tapasztalat beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!