Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek tudom majd kezelni...

Szerintetek tudom majd kezelni az androidot?

Figyelt kérdés
rendeltem egy androidos tabletet. Csak az a probléma hogy eddig soha nem tartottam androidos dolgot a kezemben. csak egy nokia telefonom van. szerintetek bele lehet jönni a kezelésebe hamar ?
2012. nov. 27. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát... az enyém is itt van az asztalon egy hete. Feltöltöttem és csak megnézem néha, hozzányúlni nem merek. A leírás alapján én nem tudom használni.
2012. nov. 27. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell nagy dologra gondolni. Gondolom játszani, filmezni, netezni meg ilyeneket akarsz majd rajta amibe hamar belejösz. Nekem telefonnál kb annyi ideig tartott, míg a telefonüzlettől elértünk a kocsiig:D
2012. nov. 27. 17:02
 3/10 A kérdező kommentje:
hát jól gondolod filmezni játszani és netezi akarok vele. Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer van a készüléken remélem hamar belejövök .üdv :D
2012. nov. 27. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:

első, ha gondolod és kérdésed vín írj privátot... nemtudom mit nem értesz rajta én élvezném a tabletet:)

a kérdezőnek üzenném, ha valami probléma akadna pl nem tudsz netezni, vagy elindítani valami vagy kérdésed van akkor majd írj te is nyugodtan privátot

2012. nov. 27. 17:10
 5/10 A kérdező kommentje:
oké köszi. szerintem majd írok is :D
2012. nov. 27. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem kb 2 napomba telt kiismerni az androidos telefonomat. Azóta már csak ilyen apró felfedezéseket teszek, hogy jéé, ilyet is tud. :D

Szóval szerintem egyáltalán nem bonyolult.

2012. nov. 27. 18:00
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:

A nokiádat tudod kezelni?

Megfogod, jé fura, jé ez itt van jé ez ott van. És nyomkodod és megtanulod. Gondolom az első telefonodat sem úgy kezdted, hogy átírtál a programjában valamit hogy jobb legyen... Hidd el, egy ember sem adta el azért mert nem képes kezelni az androidot. Nem kell diploma...

Először én sem tudtam hogy miaf.sz van. Persze elég ésszerűen vannak a dolgok, de sokat kellett tanulni. Pár hónap után meg átírtam az egyszerűbb dolgokat a rendszerfájlokban hogy jobb legyen. (jobb wifi, erősebb rezgés, custom romnál hardveres bill gombjainak cseréje->y-z, stb)

2012. nov. 27. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nem fogod tudni kezelni. Jobb, ha már át sem veszed a postástól. A tabok (és más számtech eszközök) kezelését eddig egyedül egy 12 éves indiai csodagyereknek sikerült elsajátítani, de ő is hetekig forgatta.
2012. nov. 28. 01:39
 9/10 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat. Utolsó nem voltál vicces. csak arra voltam kíváncsi hogy mennyire bonyolult rendszer.
2012. nov. 28. 16:35
 10/10 Golan Trevize ***** válasza:

most volt valami kísérlet, egy tök elmaradott afrikai faluban, ahol még írni-olvasni sem tudtak az emberek, kiraktak néhány tabletet, még be sem kapcsolták.

pár hét alatt már nem hogy kezelték a tabletet, de a betűket is ismerték...

2012. nov. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!