Hogy rakjam rá az S5230-omra az androidot?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam lehet valahogy, de nem tudom hogy hogyan. Tud valaki segíteni? Előre köszi!2012. nov. 24. 16:26
1/9 anonim válasza:
Én nem tudom de nekem samsung star 2m van és engem is érdekelne bár ugye a star 2 nek zárt operációs rendszere van :(
2/9 anonim válasza:
Rosszul hallottad, mert nem lehet
3/9 anonim válasza:
Hogy lehetne már rárakni? Ezek alap telefonok processzor és RAM sincs benne,androidnak meg kell minimm 150 Ram és legalább 600Mhz processzor,sima mezei teleforna nem tudsz semmit rárakni vegyél androidos készüléket
4/9 anonim válasza:
processzor és RAM sincs benne
Ha nem lenne benne processzor meg ram akkor nem is működne a telefon. De ettől függetlenül esélytelen. Max. android kinézetű módosított szoftvert tudsz rátenni.
7/9 DJ Natures válasza:
felrakod csak nem fogja tamogatn ni es azt fogja irni hatartalan ferohej
8/9 anonim válasza:
Emberek! Mindent lehet. Csak nem biztos hogy működni is fog. Ha nagyon ügyes vagy akkor találsz olyan emberkét aki átportolta az androidot a telefonodra, bár esélytelen mert nem annyira hires telefon és kb senki nem foglalkozik vele. Ezt azért mondom mert a Nokia N95-re láttam androidot átportolva de eléggé pocsék volt.
9/9 Chris78 válasza:
Androidot nem tudsz rátenni,de samdroid néven találsz hasonlót ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!