Samsung Galaxy Ace-t vagy Sony Xperia Tipo-t vegyek a T-Mobile-nál?
Figyelt kérdés
Nagyjából hasonló árban vannak, melyik éri meg jobban ? Köszi !2012. nov. 26. 14:57
2/10 anonim válasza:
Remélem, a kérdést te sem gondoltad komolyan. Naná, hogy a tipot. :)
3/10 anonim válasza:
A tipo fényévekkel jobb minden téren.
4/10 Mikey1988 válasza:
A Tipo egy újabb készülék, szoftveresen és hardveresen is modernebb az Ace-nél. Újabb Android van rajta (4.0, amíg az Ace-n ha jól sejtem, akkor 2.3). Nagy belső memóriája van a Tipo-nak, ami Android esetén elengedhetetlen (bár nem tudom, hogy 4.0 esetén is csak részben vagy egyáltalán nem lehet alkalmazást SD kártyára rakni!). Szóval sok mindenben leTIPOrja a Tipo az Ace-t.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))) Meggyőzhető vagyok, csak a Tiponak elég gyenge a kamerája, nem ? :S
2012. nov. 26. 21:57
6/10 Mikey1988 válasza:
Itt van néhány teszt-"olajfestmény", amit a kamerája készít: [link]
7/10 anonim válasza:
nehogy tipo-t vegyél!!!!!!nekem is az van! az 1. hónapban minden szuper mostmár lassan 3 hónapos! nagyon laggol, pedig 3 game van rajta, máadásul nem érzékeli jól ha hozzáérek!!! -.-"
8/10 A kérdező kommentje:
Na, akkor most mi legyen ? :)
2012. nov. 29. 09:59
9/10 Mikey1988 válasza:
Egyértelmű: Tipo :) [Az, hogy valaki egy mobilból rossz minőségű példányt vett, még nem jelenti azt, hogy az adott mobil minden példánya rossz lenne!]
10/10 anonim válasza:
nekm ace-m van nagyon like a teló 15 game van rajta és nem laggol a net is gyors!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!