Sony Xperia Ion vélemények? (Külső/Belső) Milyen az ár/érték aránya?
azt tudom hogy sokat tud, de megéri ennyiért venni? (87 000ért láttam legolcsóbban) és hogy mekkora, nem túl "téglafon"?
előre köszi a választ!
Az egyik legjobb telefon amit pillanatnyilag lehet kapni, pláne ha az árát is figyelembe vesszük.
A méretei ismertek. Persze nagy, női kézbe nem igazán való, ennek ellenére nem ormótlan mert viszonylag karcsú és vékony. Rendkívül minőségi kialakítású, az összes Samsung mehet sírni ennek láttán, S3-mal az élen :-)
Várhatsz még pár hónapot, de a nagy áresés már megvolt, sokat nem fogy csökkenni belátható időn belül.
Szerintem érdemes megvenni, tényleg élmény kézbe venni a külseje miatt. A tudása meg nem kérdéses. Az hogy nem négymagos, csak az elvakult, állandóan szintetikus tesztprogramokat futtató kiskölköket érdekli, soha semmi nem akad rajta.
Egy tanács : ne a legolcsóbbat vedd meg, nem kapsz hozzá semmit. Ha már ennyit rászánsz, inkább még egy keveset tegyél hozzá, és vedd meg a full dobozos 2 év garanciásat.
Nemsokára jön rá a jelly bean egyébként :)
Megéri, nagyon jó telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!