Hol lehet kapni samsungc3050-re színes borítót?
Figyelt kérdés
bocs, de nem tudom, h mi annak a fedő izének a neve ami rajta van a telefonon... egyszerűen nem jut eszembe.. az a izé ami be fedi úgymond a telefont. nos nekem fekete samsungom lesz, mert ebből a telefonból egyenlőre még csak feketét lehet kapni, de nekem színes kell! és szeretném tudni, h hol lehet rá venni ilyen borítót :P2009. aug. 17. 09:00
2/4 A kérdező kommentje:
kösz..utána én is rájöttem hülye fejemmel.. de a lényeg az lenne, h hol szerezhetek?
2009. aug. 18. 22:15
3/4 anonim válasza:
Hát, hogy pontosan hol, azt nem tudom. De próbáld meg ott ahol vetted. Telefonszaküzletben, vagy az interneten próbáld meg keresni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm...majd azthiszem még a neten szét nézek :P
2009. aug. 20. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!