Hogy kell beállítani, hogy a telefon a zenelejátszás során az album borítót kis képként odarakja? LENT!
Nem a telefon beállításával van probléma, mert egy-két fájlnál odarakja.
Néhány fájlhoz kerestem borítókat és a winamppal beállítottam, de a telefon mégsem jeleníti meg.
Mi lehet a baj? Hogy tudom megoldani?
Samsungom van
Azok a borítók amiket nem én raktam be, hanem így szereztem a zenefájlt ott vannak. Csak amiket én állítok be nem.
Elvileg a telefon képes megjeleníteni, mert van ahol megjeleníti, de amiket én rakok be, nem.
Szerintem a gépen kell valamit beállítani. Elvileg a winamppal is lehet.
Telóra mindenféle programokat nem nyomok fel.
A kis kép(albumborító) nem a telefon beállítás fügvénye hanem a zene számé.A modern zeneszámokban van 1-2 kb ami a szám címe illetve az albumborító na már most ha magából a számból hiányzik az albumborító akkor max hozzá tudod csatolni legalább is nokiáknál meg lehet csinálni fél mp alatt a samunál nem tudom de ha gondolod azt leírom hogy anokiában hogyan van (lehet a samuban is így lesz)
1. lépés:leszeded netről az album borítót majd át másolod a telóba a képek közé
2.meg nyitod a zene lejátszót
3, ki keresed a számot
4.opciókban elvileg van olyan hogy albumborító rá nyomsz
5.opciók->modosítás
6.kiválasztod a képet
és ennyi nokiánál így van samunál nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!