Megőrülök! Van ötletetek miért hülye a telefonom?
Van egy majd 6 éves Sony Ericsson K700i típusú mobilom, már volt aksi cseréje és joystick cseréje is.
Amikor töltőre rakom, akkor ugye felvillan h optimalizált töltés és tölt nyugisan magának. Jó esetben. Na az enyém nem..állandóan felugrik a felirat, nem lehet leokézni, mindig villog, nemhogy tölti, még ezzel fogyasztja az aksiját.. de miért??? Töltöttem már sok városban, sok konnektorból, mindnél ezt csinálja.
Vannak jó pillanatai (mint egy skizofrén..:D) amikor tölt normálisan, de legtöbbször ez megy, ki és bekapcsolt állapotban is, akárhányszor húzom ki és dugom be.
A töltő a hibás? Nem tudom tesztelni másik telefonnal, lévén hogy ilyen régi már nem sok mindenkinek van.
Köszi!
" Van egy majd 6 éves Sony Ericsson....."
na ha 6 éves,akkor már megszolgált,
jöhet egy új,
Vegyél egy régi típusú telót párezer forintért.
Valószínűleg már komolyabb gondok vannak, írtad te is hogy sok csere volt vele. Tapasztalatom, hogy egy meghibásodást általában még 2-3 követ és a végén az alaplapnál lyukad ki az ember. 6 év után az ilyen megesik.
A hiba a töltőcsatlakozásában lesz valahol illetve lehetséges, hogy az alaplap irányítja rossz helyre. Javítottam már úgy telefont, hogy az alaplap lepucolása (valami fura barna massza volt ráragadva) után megjavult a készülék, de ezt csodaként tartom azóta is számon.
Vehetsz külső aksitöltőt is. Ezzel kicsit macerásabb a töltögetés de egy ilyen telefon emlékeim szerint elvan még egy jó hétig egy fröccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!