Mit tegyek? Megőrülök lassan hogy nincs olyan telefonom de nem vesznek nekem!
hmm... hogy vegyem rá a szüleimet h vegyenek nekem egy szupertelót?? Nem akarnak!!! Azt mondja anya h az érintőképernyős elromlik könnyen meg azt mondják h az internetnek nagy tarifája van meg h nem azt kell utánozni amit ezer ember csinál!! Megőrülök h elárasztja a facebookot a rengeteg olyan ember aki telóról van és olyan fotók amiket telóval csináltak, én meg NEM CSINÁLHATOM MERT AZ ÉN TELÓMRÓL SE NETEZNI SE FÉNYKÉPEZNI SE LEHET!!
Mit tegyek?:‘(((((((
Így jártál. Nyugi én se vennék neked a szüleid helyébe csak azért mert 'másnak van'.
Gyűjts pénzt aztán vedd meg.
Kérdés, hogy mit értesz szuper teló alatt?Nyilván én sem vennék neked 120 ezerért egy Galaxy S2-t, ha a facebookot és a fotók feltöltését egy 30 ezer forintos telefonon is el lehet intézni.
De ha csak emiatt kell neked új telefon, persze, hogy én sem fizetnék ki neked ennyi pénzt érte.
Első lépés, mindig meggyőzően érvelj!
Második lépés! A szüleidnek mondd meg, hogy az internetért nem kell mindig fizetni! A telefonokban megtalálható az úgynevezett WIFI eszköz, melynek segítségével ingyen internetezhetsz, ahol van wifi jel! (kávézókban, néha könyvesboltban, gyors éttermekben, vagy a panelházak környékén mindig van wifi kapcsolat amire rácsatlakozol és már van is neted, és neked ezért nem kell fizetni! De ha nincsen wifi jel, és te akkor is akarsz netezni, akkor kell csak mobilnet!
"érintőképernyős elromlik könnyen"
Hát az nem tud csak úgy elromlani magától!
Csak akkor romlik el ha leejted stb.!
Viszont az tény hogy az érintős telókra vigyázni kell!
Internetet meg nem muszáj venni! Ahogy előttem írták ott a WiFi vagyis ingyen net! (ahol van jel)
Gyűjts magadtól! Az úgyse a szüleid pénze!
Ha mégis veszel telót írj egy privát üzenetet és megmondom milyen kell neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!