Melyik telefont ajánlanátok?
Karácsonyra szeretnék venni egy új okostelefont és ebben kérném a segítségeteket. A mostani telefonom 4 éve megvan.(anno ő volt a csúcsmodell és nagyon szépen megállta a helyét, de mostanában egyik szervízből megyek a másikba) Nem terveztem telefont venni a nyárig, de a mobilom már nem bírja sokáig.
Melyik okostelefont ajánlanátok? (márka és op.rendszer mindegy)Fontos: a minőséges kamera, tiszta hangzás, gyorsaság, sok alkalmazás. Általában az alkalmazások 90%-át kihasználom (sokat jegyzetelek, határidőnapló, emlékeztető, e-mailek, munkához és egyetemhez). Lehetőleg most is egy csúcsmodellt szeretnék, hogy hű társam legyen hosszú évekig. Melyik felelne meg nekem?
(egyedül a samsung galaxy s3-at ne mondjátok, a családomban több személynek is van, és én már valami mást szeretnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!