Melyik telefont ajánlanátok?
Karácsonyra szeretnék venni egy új okostelefont és ebben kérném a segítségeteket. A mostani telefonom 4 éve megvan.(anno ő volt a csúcsmodell és nagyon szépen megállta a helyét, de mostanában egyik szervízből megyek a másikba) Nem terveztem telefont venni a nyárig, de a mobilom már nem bírja sokáig.
Melyik okostelefont ajánlanátok? (márka és op.rendszer mindegy)Fontos: a minőséges kamera, tiszta hangzás, gyorsaság, sok alkalmazás. Általában az alkalmazások 90%-át kihasználom (sokat jegyzetelek, határidőnapló, emlékeztető, e-mailek, munkához és egyetemhez). Lehetőleg most is egy csúcsmodellt szeretnék, hogy hű társam legyen hosszú évekig. Melyik felelne meg nekem?
(egyedül a samsung galaxy s3-at ne mondjátok, a családomban több személynek is van, és én már valami mást szeretnék)
Esetleg akkor Note 2?
5.5colos kijelző míg az S 3 nak "csak" 4.8
Bár manapság egy ma még csúcskategóriás készülék holnap már elavult "szar" de szerintem a Note-nál nem találnak ki jobbat egy darabig maximum erősebbet.
Tulajdonképpen lesz egy mini tablet a zsebedben, amivel telefonálni is tudsz és hardveresen sok tabletet ver is.
ha megtehetném én ilyen telefont vennék.
Esetleg még csinálhatod úgy, hogy veszel egy normál telefont meg mellé egy nagyobb tabletet de ez csak egy ötlet.
köszönöm! :)A note 2 tényleg nagyon profi, csak picit furán mutatna a kezemben, mivel nő vagyok és abból is a kisebbik termetű.:D
A tablet/telefon jó megoldásnak tűnik. Bár telefont mindenképp kell vennem, mert a jelenlegi a halálán van. :/ Pedig legszívesebben le se cserélném.
Most le fognak pontozni, hogy nokiázok, de én az igényeid alapján a Nokia n8-ast ajánlanám neked, tapasztalat alapján!
Igaz, hogy nem idei, de szívós, masszív telefon, a kamerája nagyon jó, szépen, tisztán szól, könnyen kezelhető, könnyen lehet írni rajta, sok program szépen megy rajta, nem lassul be már a 10. után, gyorsan lehet vele írni (én is szoktam, sokat). E-mailezni, levelezni, böngészni is jól lehet vele. És ha több évig szeretnéd használni, nem akarsz évente cserélni, mindenképpen ajánlanám! Nem egy picike, de annál könnyebb írni rajta. Meg videót/filmet nézni is nagyon jó, jó minőségű videót visz, és a hangzása is jó.
Én is lány vagyok, és én sem a legnagyobb :)
Részemről te is megkaptad a zöld kezecskét! :)
Az N8-at nézegettem, nagyon strapa modellnek néz ki! Még gondolkodom rajta, karácsonyig van időm. Szerencsére akkor sok-sok kedvezményt kapok a szolgáltatómnál. :) Remélem sikerül kihasználnom!
Androidok közül:
- HTC Droid DNA: első 1080p-s kijelző, 5"-es, csúcs hardver, Android 4.1 (valószínűleg majd 4.2 is várható rá), eléggé rendbben van
- HTC vonalon tovább haladva: One X+: "csak" 720p-s, 4.7"-es kijelző, erre csak útban van a 4.1, és szintén minden szempontból rendben van
- Nexus 4: itthon nem kapható még, de extrém csúcs hardver, extrém jó áron, mivel Nexus, ezért 2-3 évig minimum támogatott, mindig a legfrissebb szoftver, sok custom rom, stb
- Sony Xperia T: csak ismételni tudom magam, jó hardver, Android 4.1, stb
WP8 vonalon:
- Nokia Lumia 920: WP8 jó oprendszer, de nem mindenkinek tetszhet, szóval előtte érdemes kipróbálni, de amúgy szintén jó hardver, és talán a jelenlegi generáció legjobb kamerája (Nokia ebben mindig is jeleskedett)
- HTC 8X: bár ha WP8 akkor szerintem csak Nokia jöhet szóba, de ez is jó
iOS:
- iPhone 5: mindenki ismeri, szóval nem is írok róla semmit
Xperia T, Note 2, Nexus 4 én ezek között vacillálnék ha most szeretnék telefont venni. Bár mivel én inkább Sony párti vagyok ezért az Xperia T nagy előnnyel indulna nálam de az ár/érték arány +, hogy Google Nexus telefon ezért a Nexus 4 is lekörözné a Samsung-ot plusz nekem a Note 2 már hatalmas fiú létemre...
És igazándiból nem is annyira tetszenek a Samsung telefonok a Galaxy S2-ig nagyon tetszettek de aztán betört a Sony és jobbnál jobb telefonokat dobott a piacra... De ez csak az én véleményem :)
Jelenleg Xperia S-em van és az is teljesen jó nekem.
Hú, azt hiszem egyre nehezebb lesz választanom. A felsorolt telefonok közül mind nagyon tetszik! Most mégis mi legyen? :)
Nem vagyok ihpone fan, de annak ellenére, hogy nem sokat változtattak rajta, nekem nagyon bejön az 5-ös modell )még sosem volt iphone-om, de akiknél láttam, mind hosszú életű volt), bár nagyon tetszik a sony xperia T is (bár sony-val sem volt még dolgom). Esetleg tudnátok erről a kettőről írni bővebben?
Köszönöm szépen! :)
Még sosem volt Sony-m, így félek tőle, viszont a T modell egyre jobban tetszik! Megbízható? Biztosan jó választás? Számíthatok rá éveken keresztül?
Sajnos én is hallottam, hogy az új iphone nem olyan mint a régiek. Azért gondoltam az új iphone-ra, mert régen megbízható modelleket dobott piacra, amelyek nagyon jól bírták a mindennapokat. De az új... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!