Mi a véleményed a 3 mobilszolgáltatóról?
Nekem:
t-mobile: sokáig 30-as voltam szerintem a készülékek kissé drágábbak és kisebb is a választék, viszont minden ismerősöm t-mobilos mobilja eltartott 2-3 évig is vagy tovább, tehát nem gagyikat árulnak...
telenor: most telenoros vagyok és először kedveltem főleg a 3 hónapos ingyen net miatt, de mára már nem szeretem, a telefon amit vettem kevesebb mint egy éve már tönkrement az eladók nálunk bunkók...
vodafone: még sose volt 70-es telóm nem is tudok róluk nyilatkozni
Szerinted ezek közül hol a legnagyobb a választék, hol a legolcsóbbak a tarifák és a készülékek és egyáltalán hol érdemes telefont vagy más készüléket vásaárolni?
Magyarországon sehol,esetleg kártyafüggetlenül de a három közül inkább a tré mobile és igen telenorosok tiszta bunkók,itt Tamásiban is rettentően bunkó az a faszi és úgy mondja hogy csak egy ügyvéd lrje meg + kamuzik és nem is ért hozzá,ekezdi az Alcatel OT 995 olyan mint a Sola mert van bent GPS meg minden hát mondom mi a ***** hogyl enne már egy szar alcatelt össze hasonlírtani egy Sonyi val? Ráadásúl nem is egyforma hadver sola sokkal jobb,szóval Tamásiban csak azt a nőt szeretem nem félreérteni! De ő komolyan rendes és szépen elmondja!
Vodafon se rossz csak az a legdrágább!
DE amúgy az összes szolgáltatónál az eladó nem ért semmihez és sík hülye,ekezdi süttesem ki az aksit de már 10-15 éve nem kell kisüttetni ennyi idő elég kelelt volna lenni rá hogy megtanulják de az értelmiségi szint hiányában ez lehetetlen,és a szolgáltatók ehlyébe oda basznák egy kérdőivet egy hiba és repülhet a pic sába felveszek mást
Az szopacs xdd
De várjál a Sony telefonokra rá van írva hogy bekapcsolás elött fél órát tölteni kell az aksit minden hova le van írva erre a faszi be akarta kapcsolni -.-"
T-mobile: Mivel itt voltak a legolcsóbbak a telefonok mindig itt vettünk. Viszont kb 1 hete lecseréltem a szépen szólva sz*r Galaxy Ace-m egy Xperia P-re.
Vodafone: 70-es az Xperia P-m mert itt tudtuk legolcsóbban beszerezni. Semmi bajom a vodefonnal.
Telenor: Valamiért utálom a reklámjait (kivéve azt a koris reklámot amikor ajándékot rajzolnak meg amikor az utcán válogatnak a telefonokból azokkal nincs semmi bajom, a koris meg nem is olyan rossz). Ezen kívül semmit sem tudok róla mondani mert sosem volt és szerintem nem is lesz telenoros telefonom.
Az összes szar, de hamár sorrendet kell felállítani, akkor:
1. T-mobile
2. Telenor
3. Vodafone
Most viszont lett 2 új virtuális szolgáltató is a piacon, ugye:
a Blue Mobile (LIDL) & a Tesco Mobile...
A BlueMobile a T-Mobile hálózatát, míg a Tesco a Vodafone-t használja... (szóval a tescos olyan is)
És a BlueMobile feltöltő kártyának jelnleg a legjobb percdíjai vannak, mindenhova - minden - mindig 33 Ft!
Míg mondjuk ez azonos T-mobile feltöltőkártyásba: 44 Ft most!
Szóval ha feltöltőkártyást akarsz, akkor BlueMobile... ha előfizetésest, akkor T-Mobile!
Keszülékek, meg szinte egykutyák, mindenhol "drágák" - ugyanazt függetlenü pár ezressel drágábban megkapod újonnal...
Szóval kérdésre válasz:
Választék, szerintem azonos - keresni kell az "akciókat"
Legolcsóbb tarifák - pár sorral feljebb megválaszolva, attól függően, hogy feltöltős vagy előfizus.
Telefont, meg ha vállalsz hűséget, akár ingyen is megkaphatod...
A Vodafone-nak, ha 1-5 között kellene osztályozni, akkor egy 4-est adnék nekik.
A Telenornak egy qrva nagy 1-est adnék, mert sz*r.
A T-Mobile-nak, a blue mobile-nak, és a MOL mobile-nak egy csillagos 5-öst adnék.
A Tesco Mobile-nak pedig, úgy, mint a Vodának, egy 4-est adnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!