Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vont le feltöltéskor...

Miért vont le feltöltéskor ennyit a pannon?

Figyelt kérdés
1000 ft-tal töltöttem fel,jött az egyenlegértesítő,hogy az új egyenleg 821 ft.Eddig is levonta az egyenlegértesítő sms árát (29ft volt asszem),de nem ilyen sokat!
2009. aug. 16. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert a pannonnál úgy van, hogyha lement a pénz a kártyádról, még akkoris tudsz smst küldeni 3-4et, és azt feltöltéskor levonja. Nekem is 800 valahány szokott lenni az egyenlegem mikor 1000rel töltöm, de amikor már nincs rajta pénz és nem enged telefonálni, még lehet smst küldeni párat.
2009. aug. 16. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Eddig nem így volt,és tegnap délután még meg tudtam csörgetni a barátnőmet(nem vette fel,csak megcsörgettem),aztán este már nem ment el az sms amit irtam volna.Előtte neteztem a telón,lehet hogy az volt "hitelbe"?Na,mindegy végül is,levontak sajnos.:(
2009. aug. 16. 16:48
 3/6 anonim válasza:
Megerősítem az első válaszoló válaszát! Nekem is így szokott lenni.
2009. aug. 16. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
nem kell egyenleg lekérőt használlni :csak be kell irni hohy kettőskeresz102csillag
2009. aug. 16. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A t-mobilnál igen, de a pannonnál ez nem működik nagyokos :D
2009. aug. 16. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen,a kód csak a t-mobilnál van sajna...Köszi a válaszokat!
2009. aug. 17. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!