Miért vont le feltöltéskor ennyit a pannon?
Figyelt kérdés
1000 ft-tal töltöttem fel,jött az egyenlegértesítő,hogy az új egyenleg 821 ft.Eddig is levonta az egyenlegértesítő sms árát (29ft volt asszem),de nem ilyen sokat!2009. aug. 16. 16:25
1/6 anonim válasza:
Mert a pannonnál úgy van, hogyha lement a pénz a kártyádról, még akkoris tudsz smst küldeni 3-4et, és azt feltöltéskor levonja. Nekem is 800 valahány szokott lenni az egyenlegem mikor 1000rel töltöm, de amikor már nincs rajta pénz és nem enged telefonálni, még lehet smst küldeni párat.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Eddig nem így volt,és tegnap délután még meg tudtam csörgetni a barátnőmet(nem vette fel,csak megcsörgettem),aztán este már nem ment el az sms amit irtam volna.Előtte neteztem a telón,lehet hogy az volt "hitelbe"?Na,mindegy végül is,levontak sajnos.:(
2009. aug. 16. 16:48
3/6 anonim válasza:
Megerősítem az első válaszoló válaszát! Nekem is így szokott lenni.
4/6 anonim válasza:
nem kell egyenleg lekérőt használlni :csak be kell irni hohy kettőskeresz102csillag
5/6 anonim válasza:
A t-mobilnál igen, de a pannonnál ez nem működik nagyokos :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,a kód csak a t-mobilnál van sajna...Köszi a válaszokat!
2009. aug. 17. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!