Ez a teló tényleg ennyit tud? :O kérlek olvassátok tovább
Figyelt kérdés
láttam itt egy kérdést: www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2218027-nem-reg-kaptam-vmi-kulfoldi-telot-talan-kinai-vagy-ilyesmi-es-van-rajta-tv-e tényleg ilyen tulajdonságai lehetnek? :|mert akkor az odab@szxxDD2011. szept. 29. 19:52
1/6 bp1985 válasza:
Igen, egy darabig tudja, aztán meghal, és senki nem foglalkozik vele, mármint a javítással, vagy olyan árba, hogy nem éri meg. Hivatalos szervize nincs, garancia nincs rá, és egy gagyi lassú sz@r az egész.
2/6 anonim válasza:
lo.Ol ez az én telómxD
1.nem lassú,
2.van ismerősöm,aki ért hozzá,és megnézte már;)semmi baja
de azért jól esik,h így irígykedtekxD
3/6 bp1985 válasza:
Köszi, de egy ilyen kínai noname vacakra nem vagyok irigy. Ha csak a hd2-őt nézem, az is többet ér használtan, mint az a hulladék újonnan... Arról ne is beszéljünk, hogy gari, illetve hivatalos szerviz is van, sőt lényegesen jobb telefon.
4/6 anonim válasza:
már nem azért,de szted azért szar,mert felénk nem ismert?ink lenne egy alap jómárkájú,mint egy nemismert,k@rva jó telód?XDhát te tudod...
5/6 anonim válasza:
Az csak egy nyomi iPhone másolat, amiröl a kérdezö még kamuzott is, hogy jobbnak tüntesse fel. Az oldalon ahol árulják ott se azokat az adatokat írják le róla amiket a kérdezö kitalált... :D Szegény nagyon szánalmas..
6/6 anonim válasza:
:| nem kamuzok,de nem lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!