Ki fikázza a nokiát? Mert a lumnia 920 szerintem jelenleg a világ legjobb telefonja.
Offline üzenet fészbúkon?Ez más OS-nél sem tehető meg, nemhogy WP-nél.
Az meg már csak szőrszál hasogatás, hogy nekem most kell az a sok app, mert most kell a teló.Nyilván az első androidos telódat sem úgy vetted meg, hogy minimum elvárás volt, hogy kapásból 300 ezer alkalmazás legyen rá azonnal...
ezt még mindig nem tartom elég releváns érvnek, az meg teljesen szubjektív, hogy kinek mit jelent a minőségi app.
Arra hogy ,,Ki fikázza a nokiát?'' , Székely Udvarhelyen lakok , magyarországiak akikkel találkoztam azt gondolják visszamaradott hely , de telefon téren szinte 3-szor annyi telefonos bolt jut egy emberre mint máshol , szóval rengeteg van . És én is követtem a Nokia fejlődését , mert nekem fontosabb az hogy a telefon amit használok legalább Európai legyen , mert elég nagy hülyeség hogy mindenki veszi az Ázsiai és Amerikai telefonokat , és itt telefon téren is rengeteg munkahely szűnik meg miatta .
Én pl. ha valakit itt megkérdek hogy iphone5 vagy Lumia 920 , egyből azt jut eszébe a Nokiáról hogy selejt és visszamaradott , mert azt hallották Kuvicska barátjuktól , és szerintem az ára se lenne akadály mert sok mindenkinek van Iphone 4gs és más drágább telefonok . Szerintem az a hibája a Nokiának hogy nincs agyonreklámozva , sokkal jobban kéne reklámozzák mert ha valaki nincs témában ezzel akkor a túlárazott Iphone-t válassza mert ezeknek a kis telefonos üzleteknek jobban megéri Iphone-ket eladni mert több belőle a profit . És amikor a drága telefonokra kerül a szó mindig van egy ilyen közhelyes beszólás hogy egy Nokiával is lehet telefonálni . És például megkérdeztem az egyik nagyképűt hogy miben olyan jó az Iphone : Azt mondja először hogy mert ennek a legnagyobb a képernyője ... , megcáfolom .
Azt mondja utána hogy mert ez a leggyorsabb ..... Na ezt is megcáfolom.
Ez után azt mondja hogy sokkal minőségibb , hát tényleg minőségi az a telefon amit seriahibásan adnak ki...
És utána kijelenti hogy a többi telefon mind szar .
Szóval szerintem azért mert nincs elégé reklámozva , és az emberek nagy része aki nem foglalkozik ezzel az nem tud rájönni hogy már rég nem az van hogy csak az Iphone jó telefon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!