Ki fikázza a nokiát? Mert a lumnia 920 szerintem jelenleg a világ legjobb telefonja.
Akkor legalább tanuld meg a nevét, ha tényleg olyan jónak tartod.
Egyébként mikor jött ki a Lumia 920? 1 hete max.
Előtte meg csak fos telefonjai voltak a Nokia-nak. A WP7-esek már kezdtek jók lenni, de még mindig nem eléggé, most a WP8-al már tényleg jó, és nem is fikázzák annira.
Te is csak a Marketplace-szel jössz, amikor az appstorenak is meg a playnek is években számolható előnye van?Ennyit tudsz felmutatni?
A másik...mihez nem nőtt fel a wp8?Mi a kevés?
Nem adtam mínuszt, csak mindössze érdekel, mert elég idétlen érveid vannak.
forumtroll, ez nagy hülyeség, hogy nem verte meg! Ne az appstore-al gyere, mert szerintem az írásodból arra célozgatsz! Akárhányszor felhozzák ezt a témát a hideg kiráz...
Inkább adok egy kis olvasnivalót:
Egy kis néznivaló:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wljCc..
Hiába mondod, a Nokia Lumia 920 most a vezető telefon sz.v.sz, mert megelőzi a samsung és az iphone új telefonját is!
Tudom, hogy droidos vagy, épp ezért írtam, hogy a Playnek IS években számolható előnye van.
Habár nem mintha nem lenne elég akár az a csóró valamivel több, mint 100 ezer alkalmazás a WP-re...az ember egész életében 100-at nem használ appot, nemhogy 100 ezret.Vagy 400-500 ezret...Ehhez minek is lenne kevés a WP8?Az meg a másik, hogy a WP8-as appokat meg még most kezdték fejleszteni a wp7-esek mellé, jó hogy kevés.Playhez képest is akár...viszont az is tuti, hogy minőségibb appok vannak a marketplace-en, mint a playen, a szigorűbb ellenőrzések és elvárások miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!