Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van iÖrület? Főleg,...

Miért van iÖrület? Főleg, hogy sokan alap, értelmes funkciókat nem is használnak az iKütyüjükön, de van nekik, mert iMenők.

Figyelt kérdés

Miért hiszik sokan, hogy nem egy cég nevezi mindenét iValaminek, hanem hiszik azt, hogy a táblagép neve iPad, s, hogy az okostelefont hívják iPhone-nak?

Ja van egy ötletem:iJuice = Almalé

Amit használok is, az a szemcsepp leírva igy ni: iCare. Pedig nem is az Apple gyártja.

2012. nov. 19. 02:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az első iPodok akkumlátorja 18 hónap után nemigazán volt újratölthető. Se cserélhető.

Az Apple kompenzációt fizetett a vásárlóknak.

2012. dec. 8. 23:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem úgy néz ki, mintha az over tette volna divattá.

A 80as 90es években az Apple grafikus felületes egeres oprendszerrel látott el vállalatokat multimédiás gépekkel (Macintosh) amikor sokan még az msdossal bügyköltek, 386-os PC-ket, majd jött az über, s most mi tha már nem is lehetne bármely másik telefonon facebookozni, merthogy ahogyan elnézem max erre vagy zenehallgatásra használják.

Ehhez viszont nincs rá szükség.

2012. dec. 8. 23:10
 13/13 A kérdező kommentje:
over, über, annyi akart lenni, hogy iBetű, csak nekem meg átirta a GOKeyboard alk.
2012. dec. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!