Vettem egy iPhone4-et, mire figyeljek oda?
-Vettem egy iPhone4-et, mire figyeljek oda?
-Hogy ne vegyél Iphone4-et se 5 öt de most komoylan mért vettél ilyent? Tök gyenge hadver jah menőzni akarsz párdon.
De tényleg ennyi pénzől vettél volna egy Sony Xperia T-t vagy Samsung Galaxy s3-at ami 3 magos az Iphone 5 meg csak 2
Ezer bocs az off miatt.
Utálom mikor azért válaszolnak,mert úgynevezett "fán"-ok.Nem jó így.Én mindig úgy válaszolok,hogy melyik a jobb.Mondjuk az Xperia T két krait-ja akár egy 4 magosat is vér benchmarkban.Az apple meg szimplán nagyon drága.Legjobb példa a "leghülyébb" ipad mini drágább vagy 30-cal mint a legfullosabb Nexus 7.De ezért senkit nem beszélek le róla.Ha kell neki.Meg nexusra sem beszélek rá senkit.
Azért válaszolok név nélkül is,mert mindig az androidos kérdéseknél vagyok és az iphone fanok megtalálnának.Tehát ne ezen álljon a vita.Ugyan is én értek az iphonehoz,de nem nyerte el tetszésem.(bár a 2G tetszett :D )Tehát bocsi az offért,de így válaszoljatok mindenkinek.
Ja és szerintem a legfontosabb dolgokat megtetted.Használd egészséggel csak ne menőzz vele,mert a hülyék leszólnának,hogy ez kerek 2 éves.Tehát remélem nem menőzni kellett iphone,mert azok miatt utáltam meg a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!