Ellopták a telefonomat. Mit tegyek?
Elloppták a domino kártyás telefonomat. LG K970. Ezen a telefonon volt mindenem, amit csak ellehet képzelni, ez volt az életem =D
és egyszer csak keresem, keresem a zsebemben és nincs sehol. Haverom telojárol megcsörgetem, kinyomják. Más is megcsörgeti, inyomják. ásfél óra múlva bemondja hogy ki van kapcsolva. Hogy tudnám visszaszerezni? :( ez a telefon a mindenem :( minden sms, telefonszám, kép, jegyzet, hang, zene ezen volt.Még tükörnek is ezt használtam. tehetek valamit?:(
A T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatánál bejelentheted a lopott telefonodat, de ehhez tudnod kellene az IMEI-számát (ez a készülék gyári dobozán is rajta van)...
Hívd fel a 1430-as számot, ott előbb az 1.menüpont (magyar menü), utána a #-gombbal jutsz oda, ahol bejelentheted a lopott/elveszett telefonodat.
Ellopták, vagy elveszítette a SIM-kártyáját, készülékét?
Lakossági ügyfélként a 06-1-265-9210-es, a 930-3100-as vagy a 1430-as Lakossági Telefonos ügyfélszolgálati telefonszámokon vagy elő- vagy számlafizetőként személyesen a T-Pont üzleteinkben, illetve a Telefonos vagy WAP-os Önkiszolgáló Ügyfélszolgálatainkon.
A letiltást követően illetéktelenek nem tudnak hívást indítani az Ön előfizetéséről. A SIM kártya letiltásához szükség van a telefonszámára, illetve az előfizetői jelszavára.
Domino kártyával kapcsolatosan T-Pont üzleteinkben, az azonosításhoz szükséges iratok bemutatásával intézkedhet. A kártyapótlást követően az eltűnt kártya a továbbiakban nem használható.
Amennyiben a mobilkészülék is eltűnt, javasoljuk, az előfizetés felfüggesztése után tiltassa le azt is. A tiltást követően a telefon más előfizetői kártyával sem használható. A készülékletiltás díjmentes, a tulajdonlást igazoló dokumentumokkal: számlával, akciós nyilatkozattal, előfizetői, ajándékozási, adásviteli szerződéssel és jótállási jeggyel, illetve ezek bármely – a tulajdonost és a készülék IMEI számát együttesen azonosító - kombinációjával írásban, az üzleteinkben vagy a 06 1 2659511-es faxszámon kérhető. Lopás indoknál az előzőeken túl rendőrségi feljelentés és az erről szóló igazolás szükséges.
vissza valószínűleg nem kapod,főleg így, ha még ki is nyomják..mert ha felvenné és azt mondaná,igen megtaláltam,jöjjön érte,akkor szerencséd lenne.de így..
az előttem szólók tippjei "csak" biztonsági intézkedések,h.ne tudjon visszaélni a telóddal a fazon...
de mondom,szerintem vissza sajnos nem kapod..:(
Ha tényleg ellopták jelentsd be a rendőrségen. Barátomnak fociedzésen ellopták, mentünk a rendőrségre mindn papírjával, és mondták,ha újra tesznek bele kártyát akkor le tudják nyomozni,h kinél van. 1hónap alatt megtalálták.
Lehet ritka az ilyen, de létezik.
Bár a memóriakártyát meg a sim-kártyát nem kaptuk vissza, de a telefont igen!
hát kössz. hogy felejtsem el az összes cuccomat ami rajt volt?
am a többieknek meg köszii a segítséget.
"ha témnyleg ellopták"...
hát valakinél van az biztos :S:(
mert felvették és 2 mp. mulva meg kinyomták. most meg gondolom azért van kikapcsolva, mert pinkódos volt úgy hogy uj kártyát rakhattak bele...
szia
na mi lett a telóval? meglett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!