Ellopták a telefonomat! Melyik számon tudom bejelenteni, és letiltetni? (vodafone) mást már nem nagyon tudok tenni, ugye?
Figyelt kérdés
a sim és mem.kártyát sajnálom. a képeim miatt.
Mennyibe kerül egyébként egy sim és egy memória kártya?
2010. okt. 9. 07:30
2/4 anonim válasza:
Nem próbáltad felhívni a telódat? Én a helyedben felhívnám (amenyiben még nem dobták ki a simet belőle) és ha felveszik felajánlanám hogy legalább a simet és a memkártyát visszavásárolnám. Egyébként a 1270 -en tudod jelenteni. Sim kártyát a vodánál nem tudom, memkártyát meg már olyan 2000-ért vehetsz 2gigásat. Amemkártyát is le lehet jelszóval védeni, ha esetleg olyan cuccok vannak rajta amit nemigazán szeretnél hogy más is lássa ilyen esetekben.
3/4 OliaTIRA válasza:
2giga 2000ft? :D 1giga 2250ft.(vodafone) A tescoban vettem 2gigas mem.karit 2000ftert
4/4 OliaTIRA válasza:
Sim karit en 4000ezerert vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!