Milyen telefont vegyek?
Sziasztok!
Segítség kellene nekem olyan telefont akarok venni amiben erős a wifi és jól fényképez és nem ilyen b**zi nagy csajos max 50-ezer elöre is köszönöm :)
Nekem több mint 1 giga zene, 1-2 film, rengeteg apk, képek, kis videók, + volt IGO, stb. Ja, meg 500 mb ext4-re, mert azt saját memóriként kezeli, nem sd tárhelyként. 16 gigás kártya, a 8as betelt...
A másik, hogy ki tudja mit hoz a jövő... Nekem ne szabjon határt egy szuperokos szupertelefon. Igazából minden tud. Net, játék, film, szögmérő, zene, sebességmérő, gps, pendrive stb. És egy kártyát nem lehet belerakni? Kuka az egész.
A másik, mint már mondtam a fizikai bill. Kipróbáltam spanok telóján az írást, mert fikázták az én kis sz.romat (x10 mini pro), de sokkal jobb fizikain írni mint képernyőn! Azóta fogtam kézben mini pro-t is, és maradok ezeknél a fajtáknál.
Hozzáteszem öcsém is, csajom is kiröhögtek mikor meglátták ezt a kezemben. Kipróbálták, és kövire fizikai bill.eset akarnak...
mini pro kb 40ezer és kicsit kisebb, 1 kamerája van
pro 50ezer, picit nagyobb, 2 kamera. A többi tudás ugyanaz kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!