Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítség kellene nekem olyan telefont akarok venni amiben erős a wifi és jól fényképez és nem ilyen b**zi nagy csajos max 50-ezer elöre is köszönöm :)

2012. nov. 16. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
előzőnek. igaz hogy nem lehet bővíteni a memóriát de 5,5Gb-s alapból, az én mostani telómban van van 2Gb-s kártya és fele nincs megtelve pedig elég sok játék,kép,zene van rajta (2éves teló). szóval hogyha nem filmnézésre kell akkor tökéletes telefon. egyébként meg lehet frissíteni!
2012. nov. 18. 16:51
 12/14 Beviz Elek ***** válasza:

Nekem több mint 1 giga zene, 1-2 film, rengeteg apk, képek, kis videók, + volt IGO, stb. Ja, meg 500 mb ext4-re, mert azt saját memóriként kezeli, nem sd tárhelyként. 16 gigás kártya, a 8as betelt...

A másik, hogy ki tudja mit hoz a jövő... Nekem ne szabjon határt egy szuperokos szupertelefon. Igazából minden tud. Net, játék, film, szögmérő, zene, sebességmérő, gps, pendrive stb. És egy kártyát nem lehet belerakni? Kuka az egész.

A másik, mint már mondtam a fizikai bill. Kipróbáltam spanok telóján az írást, mert fikázták az én kis sz.romat (x10 mini pro), de sokkal jobb fizikain írni mint képernyőn! Azóta fogtam kézben mini pro-t is, és maradok ezeknél a fajtáknál.

Hozzáteszem öcsém is, csajom is kiröhögtek mikor meglátták ezt a kezemben. Kipróbálták, és kövire fizikai bill.eset akarnak...

mini pro kb 40ezer és kicsit kisebb, 1 kamerája van

pro 50ezer, picit nagyobb, 2 kamera. A többi tudás ugyanaz kb

2012. nov. 18. 17:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok régi telefont nem fogok venni mert márt volt xperia minim még egyszer nem veszek most meg samsung galaxy minim van és attól jobbat szeretnék most én a nokia lumia 800-at néztem szerintetek az milyen?
2012. nov. 18. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem xperia pro-m van, nagyon jó tényleg, de több mint 50 000ft
2012. nov. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!