Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legolcsóbb wifis...

Melyik a legolcsóbb wifis mobiltelefon?

Figyelt kérdés
Ha lehet először nokiát mondjatok mert én a symban híve vagyok ;) uána jöhet minden más . eőre is köszi
2009. aug. 14. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:

nokia, és még olcsó is legyen?:D

e65, e51

2009. aug. 15. 01:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaja tudom hogy lehetlenség :D , E65re gondoltam én is :D Köszike. Azért ha tudtok még nem bnnám ha mondanátok
2009. aug. 15. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5800-m van, nem tudom, hogy neked belefér-e, de nagyon stabil, jó telefon. Symbian S60v5-tel. Csak jót tudok róla mondani.
2009. aug. 15. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nemtudom, hogy mire akarod használni, de én a Nokia e61et csak ajánlani tudom. Én is nyúzok egyet. Nagy kijelző, qwerty gombsor, symbian, 2gb kártya. És 20 alatt már hozzá lehet jutni :D Ha pedig kell a kamera is, akkor e61i
2009. aug. 17. 01:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nos fotóznék neteznék :) Zenéthallgatnék egyszóval multimédia minden dolgára használnám :) Hasznaáltan lehetőleg 20 fölött ne nagyon üssön mert akkor az újonnan is jó drága ;)
2009. aug. 25. 21:40
 6/6 Zeck1 válasza:

Helló!

tudna nekem valaki valami infót adni a e65 wifijéről??mi az a VOip és hogy lehet vele netet ha használni???köszönöm

2010. júl. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!