Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb Android os...

Melyik a legjobb Android os telefon?

Figyelt kérdés
tudás érdekel ár nem
2012. nov. 16. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Relatív.

SGS3-ból adták el a legtöbbet, viszont legjobbnak nem mondanám.

HTC One X is nagyon jó, de azért az sem a legjobb.

Nexus 4 lenne egyértelműen a legjobb, ár/érték aránya is a legjobb, hardveresen is a legjobb, szoftveresen is a legjobb, viszont különböző okok miatt jelenleg úgy néz ki nem lehet rá custom romokat rakni (persze ezt úgy is megoldják majd később). Ha téged ez amúgy sem érdekelne (rootolni már lehet, és mivel az alap rendszer nagyon jó ezért nem olyan hatalmas hátrány ez a fajta zártság), akkor ez egyértelműen a legjobb, ez nem szubjektív vélemény, hanem egyértelmű tény.

Viszont itthon hivatalosan nem kapható, külföldről nem tudom lehet-e rendelni, mert 1 óra alatt eladták az összeset, de azóta úgy tudom már van új készlet.

2012. nov. 16. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ami kapható nálunk, azok közül szerintem az xperia t, utána a htc one x+, utána az one x.
2012. nov. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!