Melyik a legjobb android alkalmazás?
Szerintem meg, kedves Marika, a Spicára baromira nem érhető el a play store.Hivatalosan legalábbis tuti nem.2.3.1/2-es alapon van CM de mikor legutoljára olvastam róla, még használhatatlan volt, Froyo alapú romok is vannak rá talán, érdemes megnézni azokat is,ugyanis csak 2.2-től van Play Store...
Viszont hardveresen elég gyenge már, a játékok nagy részét el is lehet felejteni.Feltéve ha van ilyen szándékod vele..
Szerintem a leghasznosabb a ahogy monda egy kolléga, egy új launcher azonnal(bár ezt rom csere megoldja), nekem a Flipboard a kedvencem.
Vibernek 2.1 kell minimum, azzal talán nem lesz gond, de a játékokat simán elfelejtheted a spicán.Az angry birds-től is angry leszel, mert szaggatni fog még az is...
Időjárás appnak meg nagyon sok van, szerintem az egyik legjobb az a The weather channel, de nem rossz a időkép sem.Ezeknek nyilván van időjárás-óra-dátum widgetjük is.
Szerintem a spica felejtős...erősen.Sokat szívnál vele.
Szerintem semmilyen.
Vagy lejjebb viszed az igényeidet (csak telefonálásra használod, kb.), vagy spórolsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!