Iphone 5 vs Htc One S?
Relatív.
Nekem iPhone sosem kéne, de mégis több milliót eladnak belőle.
HTC One S meg nagyon jó, a kinézet, anyaghasználat, összeszerelés nagyon ott van, Jelly Bean is hamarosan lesz rá, én rá szavazok.
Szerintem ez nem kérdés. iPhone 5 még az S3-at is lepipálja! :) Sokak szerint csak fél collal lett jobb az iPhone 5 a 4s-hez képest. Ez igaz, de a proci 2,5x gyorsabb lett.. :)
Haggyad már magad nem mulja felül az iphlne az s3-at max megközelíti
Meg különben is kinek kéne olyan mobil amin a festék kopik sok embernek már a dobozban kopott volt, lepattog a festék,ha gyorsan pörgeted a kijelzőt akkor utána nem reagál a kijelzö,a kamera ha fény fele forditjuk lilás köd lesz a képeken,a virtuális billentyüzetnél vibráló csikok vannak,akkor még sorolhatnám meg ugye ott van a térképük ami ritkaszar,meg a facebookon egyfolytában látom a magyar iphone közösségben hogy nem jó a wifi sem az ios 6 miatt meg sok prlgram sem
Akkor nincs benne nfc, rendes bluetooth sincs amivel fájlokat lehetne küldeni egyszóval NEM JOBB AZ S3 NÁL !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!