Mi a véleményetek a Nokia E72-ről?
Jó! Nekem már másfél éve van meg. Hála semmi panasz nincs rá.
Mit szeretnél tudni?
- Masszív,nem gagyi műanyag,hanem fémes ház.
- Gyors készülék.
- A kamerája hibátlan, 5 mpix.
- Én folyamatosan internetezek rajta,ott sem hagy cserben. - Symbian rendszer.
- akkumulátor nálam 4 napot simán kibír!!!!!!!!!!!!!!
Olvass róla tesztet,vagy videót nézz youtubeon,az hátha segít. Vagy menj el egy media marktba,ott ki lehet próbálni,tapogatni,ismerkedhetünk vele. Szerintem nem fogod megbánni,jó döntés.
(Én imádom ,bár mostanában akarom lecserélni,mert ki szeretném próbálni végre az érintőképernyős telefonokat...de egyszerűen nehéz a megválás tőle.)
Köszönöm szépen a segítséget!:)
Amúgy én pont azért szeretnék cserélni,mert nekem érintőképernyős telefonom van még most,kb 2 éves és már nemjó az érintője,mármint nem érzékel semmit meg ilyenek,úgyhogy én a helyedben az ilyenekkel vigyáznék.Csak gondoltam leírom,mivel írtad hogy ilyen telót szeretnél most :) És tényleg köszi a hasznos infókat!
Azért nekem van problémám vele:
-GPS-t olykor nehézkesen, akár óra alatt találja meg (Nokia boltban azt mondták aksi ki, aksi be, természetesen úgy sem)
-A kamerában nem lehet kikapcsolni a segédfényt és az exponáló hangot (Nokia boltban a személyiségi jogok védelmére hivatkoztak: mégis mi a franc köze van az én általam megsértett személyiségi jogokhoz? Semmi más olyan lehetőségre nem gondoltak a sok millió közül, ami nem az, de iszonyúan zavaró a kamera hangja és segédfénye? :@ )
-Ha internetezek és egy kellően nagy oldalt próbálok megnyitni, közli, hogy megtelt a memória, nem zárjak be pár alkalmazást. De ő folytatja a letöltést, megtelik, ezért kilép, és kezdhetek előröl mindent...
De még így is jobb, mint a sok érintős bullshit jórésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!